International Toy Fair Nürnberg 2014.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: International Toy Fair Nürnberg 2014.
ja, megjöttem, jó újra itthon lenni a sok szaladgálás, mászkálás után.
a 7-es csarnokot természetesen többször körbejártam, bár elég lett volna egyszer is. nagy csalódás nem volt, mert nagyjából erre számítottam, azaz a nagy semmire, de azért titkon reménykedtem valami váúúúban.
ami el is jött, de csak halvány remény képében:
úgy néz ki, lesz Kyosho LaFerrari. diecast. 1:18. gyönyörű. persze a kinézete alapján a 200+ eurós ársávban.
a többi gyártótól kb ennyire emlékszem:
Mattel Elite: filmes témák ezerrel, valami iszonyat igénytelen DB5-össel. Ferrari témailag lassan elkészül a LaFerrari, ami elbújhat a Kyosho mellett. volt F355 Spider proto, meg 312T proto. mindkettő szépnek ígérkezik.
Schuco: Setra S6 1:18(!) egyebet nem tudok mondani, kérem, kapcsolja ki. kell.
OtttO: egy csomó francia, meg BMW, én már nem tudom fejbe tartani, hogy melyik új, melyik csak új szín.
Paragon: majd egyszer BMW i8, de már volt hippi Phantom V, meg a jelenlegi Jag-ek, Rolls-ok mindenféle színben.
Minichamps: Mercedes SLS GT mindenféle verzióban. plusz Resin gyönyörűségek, angol szépségek, az 50-es évek futurisztikus amerikai tanulmányautói.
AUTOart: PAgani, Lambo tobzódás
a 7-es csarnokot természetesen többször körbejártam, bár elég lett volna egyszer is. nagy csalódás nem volt, mert nagyjából erre számítottam, azaz a nagy semmire, de azért titkon reménykedtem valami váúúúban.
ami el is jött, de csak halvány remény képében:
úgy néz ki, lesz Kyosho LaFerrari. diecast. 1:18. gyönyörű. persze a kinézete alapján a 200+ eurós ársávban.
a többi gyártótól kb ennyire emlékszem:
Mattel Elite: filmes témák ezerrel, valami iszonyat igénytelen DB5-össel. Ferrari témailag lassan elkészül a LaFerrari, ami elbújhat a Kyosho mellett. volt F355 Spider proto, meg 312T proto. mindkettő szépnek ígérkezik.
Schuco: Setra S6 1:18(!) egyebet nem tudok mondani, kérem, kapcsolja ki. kell.
OtttO: egy csomó francia, meg BMW, én már nem tudom fejbe tartani, hogy melyik új, melyik csak új szín.
Paragon: majd egyszer BMW i8, de már volt hippi Phantom V, meg a jelenlegi Jag-ek, Rolls-ok mindenféle színben.
Minichamps: Mercedes SLS GT mindenféle verzióban. plusz Resin gyönyörűségek, angol szépségek, az 50-es évek futurisztikus amerikai tanulmányautói.
AUTOart: PAgani, Lambo tobzódás
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
a Maisto-t körbejártam. belülről is. ezek után a Bburago-hoz már nem volt kedvem. a fő attrakciójuk az új kisLambó volt egyébként. a szokásos minőségben. aki meg majd szépben akarja, megveszi a Norevtől, AA-tól.schumimodells írta:A Bburago standra is nézzetek be, nem nagyon veszem már a modelleiket (esetleg csak valami régi érdekességet), de ezekkel a modellekkel kezdtem a gyűjtést, és valahol mélyen még mindig vonzódom a Bburagókhoz.
(netes kép)
ezt a Greenlight Dodge Challenger R/T 1/18 Vanishing Point modellt is nagyon várom, szebb lesz, mint a sima filmes ERTL.
A Shelby GT 500 Eleanorjuk meg a Shelby Collectibles féle példány, a régi sárga Eleanor Mach1 pedig az ERTL féle. A sárgára is rárepülök majd
ezt a Greenlight Dodge Challenger R/T 1/18 Vanishing Point modellt is nagyon várom, szebb lesz, mint a sima filmes ERTL.
A Shelby GT 500 Eleanorjuk meg a Shelby Collectibles féle példány, a régi sárga Eleanor Mach1 pedig az ERTL féle. A sárgára is rárepülök majd
- Csatolmányok
-
- Greenlight Challenger.jpg (69.67 KiB) Megtekintve 7106 alkalommal
-
- shelby.jpg (89.44 KiB) Megtekintve 7106 alkalommal
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
IXO/IST 1:43

- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
IST-MODELS

- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
3 napom lesz rá, szerintem mindenhol körbenézek.schumimodells írta:A Bburago standra is nézzetek be, nem nagyon veszem már a modelleiket (esetleg csak valami régi érdekességet), de ezekkel a modellekkel kezdtem a gyűjtést, és valahol mélyen még mindig vonzódom a Bburagókhoz.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
A Bburago standra is nézzetek be, nem nagyon veszem már a modelleiket (esetleg csak valami régi érdekességet), de ezekkel a modellekkel kezdtem a gyűjtést, és valahol mélyen még mindig vonzódom a Bburagókhoz.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
OttOschumimodells írta:Majd csináljatok sok képet, főleg a Norev, és Solido háza táján.
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
http://www.frenchcarfan.hu
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Majd csináljatok sok képet, főleg a Norev, és Solido háza táján.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
majd egyeztessünk, lehet, hogy a börze is érdekelne.FrozenSilverM5 írta:Mi is mi is!
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat: