Missa írta:Tegnap fotóztam az irodaházunkban ezt a Chevrolet Camaro SS-t.
Hááát, jó-nagy-batár-állatgép.![]()
ettől a kis Camarotól már én is kaptam "sárga lázat" mikor láttam élőben, éppen akkor is parkolt, csak nem volt időn fotózni vezetés közben
Missa írta:Tegnap fotóztam az irodaházunkban ezt a Chevrolet Camaro SS-t.
Hááát, jó-nagy-batár-állatgép.![]()

Jézusom!!!!schumimodells írta:A mai termés.

KoenigseggseggseggseggseggFrozenSilverM5 írta:Ma láttam mattzöld Gallardo Spyder-t, fehér Maserati GranTurismo Sport-ot és egy fehér Koenigsegg CCX-et.

Gyanús, hogy US. Spec.-es. Bár hiányolom oldalról a markerfényeket. FIAT-nál az az oldalsó bogyó eredetileg index. Csak úgy mint a Zsigulikon, Polskikon.gabec írta:Ahogy látom amerikai piacos,a lökhárítókból ítélve.Missa írta:A múltkor már feltettem pár képet erről a FIAT 124 Spider Abarth Pininfarina Volumex-ről... Hú, de jó hosszú neve van...
Most megint egy pár, de jobb minőségű kép:

Használják, nem is keveset. Egy brókercég góréja furikázik vele. Ilyenkor amikor jobb idő van rendszeresen közlekedik vele. Sőt tavasszal láttam, hogy téligumi szett is van hozzá. Egyébként állati "érdekes" a műszerfalon néhány műszer. Először azt hittem, hogy az 1500-as Zsigából van kioperálva. De nem. Ezek az olaszok, biztos a ruszkikról koppintották...Labdacs írta:használják, vagy csak porosodik?Missa írta:A múltkor már feltettem pár képet erről a FIAT 124 Spider Abarth Pininfarina Volumex-ről... Hú, de jó hosszú neve van...

Ahogy látom amerikai piacos,a lökhárítókból ítélve.Missa írta:A múltkor már feltettem pár képet erről a FIAT 124 Spider Abarth Pininfarina Volumex-ről... Hú, de jó hosszú neve van...

Nem semmi.FrozenSilverM5 írta:Ma láttam mattzöld Gallardo Spyder-t, fehér Maserati GranTurismo Sport-ot és egy fehér Koenigsegg CCX-et.

szép sor.FrozenSilverM5 írta:Ma láttam mattzöld Gallardo Spyder-t, fehér Maserati GranTurismo Sport-ot és egy fehér Koenigsegg CCX-et.

használják, vagy csak porosodik?Missa írta:A múltkor már feltettem pár képet erről a FIAT 124 Spider Abarth Pininfarina Volumex-ről... Hú, de jó hosszú neve van...

naná, hogy Ford LTD.Missa írta:A hűtőrács bal oldalán ovális embléma van. Gyanítom, hogy ez Ford lesz. Ford LTD Crown Victoria lesz ez.schumimodells írta:Egy ilyen limót én is láttam ma.ko1122 írta:kecskeméti kirándulás során:
Szép az a sheriff járőrkocsi.![]()
Mi az, Chevy Caprice?
Jellegzetes még rajta a fényszórók alatti és melletti index-szélesség jelző 3-as osztása.
Valami ilyesmi lehet:

Igen, ez egy Ford LTD Crown Victoria.Missa írta:A hűtőrács bal oldalán ovális embléma van. Gyanítom, hogy ez Ford lesz. Ford LTD Crown Victoria lesz ez.schumimodells írta:Egy ilyen limót én is láttam ma.ko1122 írta:kecskeméti kirándulás során:
Mi az, Chevy Caprice?
Jellegzetes még rajta a fényszórók alatti és melletti index-szélesség jelző 3-as osztása.
Valami ilyesmi lehet:

Mellesleg az egész vendéglő amerikai stílusban van berendezve, bár ha jól emlékszem, akkor ez nem a "teljes" autó.schumimodells írta:Egy ilyen limót én is láttam ma.ko1122 írta:kecskeméti kirándulás során:
Mi az, Chevy Caprice?