A szentségit!
Újdonságok az 1/18-as modellek világában
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Re: Újdonságok az 1/18-as modellek világában
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
http://www.frenchcarfan.hu
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Az E36 M3 GT-t már nagyon-nagyon vártam!!! Abból maradós lesz mindkettő!
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Későn vettem észre a "vízjelet", de lemertem volna fogadni, hogy Otto-k.
A Talbot Matra Murena pedig jó lenne die-castban. Franciák közül a Citroenekből (márkahűség okán) gyűjtögetek. De a Murena az nagyon tetszett mindig is. A 3 ülésével!
A '80-es években volt egy a környékünkön. Mindig megcsodáltam azt a járgányt!
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
*Much Tighter tolerances on body fitLabdacs írta:*Special Packaging
*Opening doors, trunk and Engine Bonnet
*Superior fit and finish
*Photo-Etched Wipers
*3-D Logos
*Much Tighter tolerances on body fit
*High-end Collection Exclusive Package
ez. végre. nem plüssözés, meg nyitható olajbetöltő tartály. ezt csinálják meg rendesen. aztán beszélhetünk a többiről.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
*Special Packaging
*Opening doors, trunk and Engine Bonnet
*Superior fit and finish
*Photo-Etched Wipers
*3-D Logos
*Much Tighter tolerances on body fit
*High-end Collection Exclusive Package
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
igen. ez a legjobb dolog, ami ebből következik.chilisos írta:De legalább van remény arra, hogy új Ferrarikat csináljon a Kyosho.Labdacs írta:ez már két éve így van a Kyosho Ferrarikkal.chilisos írta:Úgy tűnik nem kacsa. De az árát úgy lövik be, hogy ne nagyon zavarja a HW-t
Meg szerintem eléggé prototípus még, mert furán áll a lábán és eléggé le van ültetve
http://www.biante.com.au/product_25169.htm
http://www.biante.com.au/product_25170.htm
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nálam itt volt pár napig most egy GT2-es, meg a fekete Kyosho Testarossa. a TR sajnos nagyon kikapna a GT2-től, szóval a "majdnem Kyosho" szinten már túlléptünk. a probléma az, hogy nem mindegyik Elite modell nyújtja ezt a szintet. tízből egy.Missa írta:Igen, ha lesz Kyosho, még a tekintetem sem vetem az Elite-re!Labdacs írta:..akkor már: Elite már van, valami szebbre vágynék.Missa írta:Megint egy érdekes "alany választás". Miután az Elite megszellőztette a saját 355-esét, most beharangoza a Kyosho a saját verzióját. Jó, természetesen így látatlanban is azt mondom, hogy a Kyosho lesz az amit "irányzékba" veszek.Labdacs írta:ha ez igaz...
akkor megvan a következő szerelem.![]()
Csak fanyalgok, hogy miért egy már (majdnem) "megszobort" típust alakítgatnak. Miért nem valami mást. Továbbra is nyavajognék egy 275 GTB/4 után. Tudom, hogy randa egy Ferrari és még is! Áhítozom egy után. ERTL már van, valami szebbre vágynék.Az ára sem fog zavarni! Azaz, hogy fog, de inkább Kyosho-ra kaparok! Mondom! Látatlanban! De hallva a mostani Elite-ek "butítását", bízom a Kyosho-ban. Mondjuk még nem hallottam, hogy bármi Kyosho alul maradt volna egy Elite összehasonlításban. A híres-neves, bablevesbe mártott 599XX-re is azt mondták: "-Már-már majdnem Kyosho!" Mondjuk az tényleg nagyon szép!
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
"...bár az ára kissé zavaró..." Hmmm ilyenkor veszem elő az Orwell féle Állatfarmból, a Bandi nevű ló mondását: "-Akkor majd egy kicsivel többet dolgozunk!"Camaro96 írta:én szeretem a 275 GTB-t, jöhetne már olyan is, a 355-ösre meg naggggggyon kíváncsi leszek, bár az ára kissé zavaró, de inkább mint az Elite.Missa írta:Igen, ha lesz Kyosho, még a tekintetem sem vetem az Elite-re!Labdacs írta:..akkor már: Elite már van, valami szebbre vágynék.Missa írta:Megint egy érdekes "alany választás". Miután az Elite megszellőztette a saját 355-esét, most beharangoza a Kyosho a saját verzióját. Jó, természetesen így látatlanban is azt mondom, hogy a Kyosho lesz az amit "irányzékba" veszek.Labdacs írta:ha ez igaz...
Csak fanyalgok, hogy miért egy már (majdnem) "megszobort" típust alakítgatnak. Miért nem valami mást. Továbbra is nyavajognék egy 275 GTB/4 után. Tudom, hogy randa egy Ferrari és még is! Áhítozom egy után. ERTL már van, valami szebbre vágynék.Az ára sem fog zavarni! Azaz, hogy fog, de inkább Kyosho-ra kaparok! Mondom! Látatlanban! De hallva a mostani Elite-ek "butítását", bízom a Kyosho-ban. Mondjuk még nem hallottam, hogy bármi Kyosho alul maradt volna egy Elite összehasonlításban. A híres-neves, bablevesbe mártott 599XX-re is azt mondták: "-Már-már majdnem Kyosho!" Mondjuk az tényleg nagyon szép!
Igaz, a regény vége felé ez a ló megdöglött...
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
én szeretem a 275 GTB-t, jöhetne már olyan is, a 355-ösre meg naggggggyon kíváncsi leszek, bár az ára kissé zavaró, de inkább mint az Elite.Missa írta:Igen, ha lesz Kyosho, még a tekintetem sem vetem az Elite-re!Labdacs írta:..akkor már: Elite már van, valami szebbre vágynék.Missa írta:Megint egy érdekes "alany választás". Miután az Elite megszellőztette a saját 355-esét, most beharangoza a Kyosho a saját verzióját. Jó, természetesen így látatlanban is azt mondom, hogy a Kyosho lesz az amit "irányzékba" veszek.Labdacs írta:ha ez igaz...
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Igen, ha lesz Kyosho, még a tekintetem sem vetem az Elite-re!Labdacs írta:..akkor már: Elite már van, valami szebbre vágynék.Missa írta:Megint egy érdekes "alany választás". Miután az Elite megszellőztette a saját 355-esét, most beharangoza a Kyosho a saját verzióját. Jó, természetesen így látatlanban is azt mondom, hogy a Kyosho lesz az amit "irányzékba" veszek.Labdacs írta:ha ez igaz...
Csak fanyalgok, hogy miért egy már (majdnem) "megszobort" típust alakítgatnak. Miért nem valami mást. Továbbra is nyavajognék egy 275 GTB/4 után. Tudom, hogy randa egy Ferrari és még is! Áhítozom egy után. ERTL már van, valami szebbre vágynék.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
De legalább van remény arra, hogy új Ferrarikat csináljon a Kyosho.Labdacs írta:ez már két éve így van a Kyosho Ferrarikkal.chilisos írta:Úgy tűnik nem kacsa. De az árát úgy lövik be, hogy ne nagyon zavarja a HW-t
Meg szerintem eléggé prototípus még, mert furán áll a lábán és eléggé le van ültetve
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ez már két éve így van a Kyosho Ferrarikkal.chilisos írta:Úgy tűnik nem kacsa. De az árát úgy lövik be, hogy ne nagyon zavarja a HW-t
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Úgy tűnik nem kacsa. De az árát úgy lövik be, hogy ne nagyon zavarja a HW-t 
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
..akkor már: Elite már van, valami szebbre vágynék.Missa írta:Megint egy érdekes "alany választás". Miután az Elite megszellőztette a saját 355-esét, most beharangoza a Kyosho a saját verzióját. Jó, természetesen így látatlanban is azt mondom, hogy a Kyosho lesz az amit "irányzékba" veszek.Labdacs írta:ha ez igaz...
Csak fanyalgok, hogy miért egy már (majdnem) "megszobort" típust alakítgatnak. Miért nem valami mást. Továbbra is nyavajognék egy 275 GTB/4 után. Tudom, hogy randa egy Ferrari és még is! Áhítozom egy után. ERTL már van, valami szebbre vágynék.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Megint egy érdekes "alany választás". Miután az Elite megszellőztette a saját 355-esét, most beharangoza a Kyosho a saját verzióját. Jó, természetesen így látatlanban is azt mondom, hogy a Kyosho lesz az amit "irányzékba" veszek.Labdacs írta:ha ez igaz...
akkor megvan a következő szerelem.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ha ez igaz...
akkor megvan a következő szerelem.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ez tetszik!chilisos írta:Kár, hogy nem a hátul osztott ablakosat csinálták meg, akkor még jobban tetszene.![]()
VOLKSWAGEN BEETLE KÄFER LIMOUSINE 1955 (PINK)
[ Kép ]
[ Kép ]
[ Kép ]
[ Kép ]
[ Kép ]
[ Kép ]
[ Kép ]
[ Kép ]
[ Kép ]
[ Kép ]
VOLKSWAGEN BEETLE KÄFER LIMOUSINE 1955 (BLACK)
[ Kép ]
[ Kép ]
[ Kép ]
[ Kép ]
[ Kép ]
[ Kép ]
[ Kép ]
[ Kép ]
[ Kép ]
VOLKSWAGEN BEETLE KAEFER LIMOUSINE 1955 (POLARISSILVER)
[ Kép ]
[ Kép ]
[ Kép ]
VOLKSWAGEN BEETLE KAEFER LIMOUSINE 1955 (BRIGHT BEIGE)
[ Kép ]
[ Kép ]
[ Kép ]
VOLKSWAGEN BEETLE KAEFER LIMOUSINE 1955 (STRATOSSILVER)
[ Kép ]
[ Kép ]
[ Kép ]
Látom figyeltek arra, hogy a "B" oszlopban benne legyen az irányjelző kar.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ez szép! majdnem annyira mint a bordó-fekete Charleston.