schumimodells írta:A 63-as számban ez a Dacia lesz.
MÁR VÁROM

schumimodells írta:A 63-as számban ez a Dacia lesz.

Én sem ... Ennek ellenére francia számtáblát kapott ...schumimodells írta:Nem hiszem, hogy a franciák ismernék ezt az autót.

Nem hiszem, hogy a franciák ismernék ezt az autót.

megmagyarázni biztosan nem fogod tudni, hogy igenis, megéri a többszörös pénzt.FrozenSilverM5 írta:
Na, ez meg a másik szomorú tény. Mennyiségorientálttá válnak tőle az emberek, mellesleg sosem tudod nekik megmagyarázni, hogy mi a különbség a melléklet és a rendes modell között, mert onnantól, hogy többszöröse az ár, egyszerűen nem győzheted meg, mutathatsz neki bármennyi szebben kidolgozott krómpöcköt vagy nem festett, hanem rendes indexburát. Börzén egyre több ilyen van.
Nálam is futnak mellékszálon (újabb fajta ezüst Audi-k) 1:43-asok (Apa gyűjt rendesen 43-as BMW-ket), igaz, csak három van (két Audi meg egy Insignia), mert megígértem magamnak, hogy 5 ezer fölé semmiképp nem megyek, így mindig a leértékelt Schuco vagy Minichamps modellek között nézegetek, ha épp olyanom van.

Na, ez meg a másik szomorú tény. Mennyiségorientálttá válnak tőle az emberek, mellesleg sosem tudod nekik megmagyarázni, hogy mi a különbség a melléklet és a rendes modell között, mert onnantól, hogy többszöröse az ár, egyszerűen nem győzheted meg, mutathatsz neki bármennyi szebben kidolgozott krómpöcköt vagy nem festett, hanem rendes indexburát. Börzén egyre több ilyen van.Labdacs írta:pl:Labdacs írta:nagyjából egyetértek ezzel. az a gond, hogy teljesen tönkretette a normál 1:43-as piacot. "minek vegyek 8ezerért IXO-t, amikor megkapom ugyanazt kettőért".FrozenSilverM5 írta:Egy ideig mi is gyűjtöttük őket. Persze, tudtuk, hogy miért kerülnek ennyibe. De akkor esett le igazán, amikor megnéztünk egy olyan IST modellt, amit rendesen összeraknak és nem szedik le róla a szép részleteket. Gyorsan el is gondolkoztunk, hogy mi a fene jó akkor nekünk ebben. Ha annyira kell egy kicsike Zapi, akkor majd veszünk egy tisztességeset. Utána egy börzén egyben eladtuk az egészet és vettem magamnak egy szép cápát.Labdacs írta:mióta ment?Specti írta:A legújabb hírek szerint szeptember környékén befejezödik a magyar retroautó sorozat ...
kíváncsi vagyok, kinek mi a véleménye erről az újságmellékletes modellautó forgalmazásról.
"Ezek a Skoda modellek miért ennyire drágák? (nekem azok, sajnos). A kidolgozásuk különlegesen jó, mint a minichamps, vagy csak más a gyártó/forgalmazó és ez a különbség a retroauto sorozathoz képest?"
egy 5000 forintos Abrex kisbuszról volt szó.

pl:Labdacs írta:nagyjából egyetértek ezzel. az a gond, hogy teljesen tönkretette a normál 1:43-as piacot. "minek vegyek 8ezerért IXO-t, amikor megkapom ugyanazt kettőért".FrozenSilverM5 írta:Egy ideig mi is gyűjtöttük őket. Persze, tudtuk, hogy miért kerülnek ennyibe. De akkor esett le igazán, amikor megnéztünk egy olyan IST modellt, amit rendesen összeraknak és nem szedik le róla a szép részleteket. Gyorsan el is gondolkoztunk, hogy mi a fene jó akkor nekünk ebben. Ha annyira kell egy kicsike Zapi, akkor majd veszünk egy tisztességeset. Utána egy börzén egyben eladtuk az egészet és vettem magamnak egy szép cápát.Labdacs írta:mióta ment?Specti írta:A legújabb hírek szerint szeptember környékén befejezödik a magyar retroautó sorozat ...
kíváncsi vagyok, kinek mi a véleménye erről az újságmellékletes modellautó forgalmazásról.

nagyjából egyetértek ezzel. az a gond, hogy teljesen tönkretette a normál 1:43-as piacot. "minek vegyek 8ezerért IXO-t, amikor megkapom ugyanazt kettőért".FrozenSilverM5 írta:Egy ideig mi is gyűjtöttük őket. Persze, tudtuk, hogy miért kerülnek ennyibe. De akkor esett le igazán, amikor megnéztünk egy olyan IST modellt, amit rendesen összeraknak és nem szedik le róla a szép részleteket. Gyorsan el is gondolkoztunk, hogy mi a fene jó akkor nekünk ebben. Ha annyira kell egy kicsike Zapi, akkor majd veszünk egy tisztességeset. Utána egy börzén egyben eladtuk az egészet és vettem magamnak egy szép cápát.Labdacs írta:mióta ment?Specti írta:A legújabb hírek szerint szeptember környékén befejezödik a magyar retroautó sorozat ...

Egy ideig mi is gyűjtöttük őket. Persze, tudtuk, hogy miért kerülnek ennyibe. De akkor esett le igazán, amikor megnéztünk egy olyan IST modellt, amit rendesen összeraknak és nem szedik le róla a szép részleteket. Gyorsan el is gondolkoztunk, hogy mi a fene jó akkor nekünk ebben. Ha annyira kell egy kicsike Zapi, akkor majd veszünk egy tisztességeset. Utána egy börzén egyben eladtuk az egészet és vettem magamnak egy szép cápát.Labdacs írta:mióta ment?Specti írta:A legújabb hírek szerint szeptember környékén befejezödik a magyar retroautó sorozat ...

mióta ment?Specti írta:A legújabb hírek szerint szeptember környékén befejezödik a magyar retroautó sorozat ...

Ja, tényleg.Specti írta:Nem. A DeA sorban ez jelent meg ... 603-1schumimodells írta:Ez szép.Specti írta:Én szívesen beszerezném, mert részletesebb, mint a DeAgostini verzió, de Franciaországból nehezen érnek ide a cuccok ... Amúgy most ezt a White Box-os Tatra 603 várom ...
[ Kép ]
Nem ez volt a DeAgo sorozatban? Azt eladod, ha ez megjön?
[ Kép ]

Nem. A DeA sorban ez jelent meg ... 603-1schumimodells írta:Ez szép.Specti írta:Én szívesen beszerezném, mert részletesebb, mint a DeAgostini verzió, de Franciaországból nehezen érnek ide a cuccok ... Amúgy most ezt a White Box-os Tatra 603 várom ...
[ Kép ]
Nem ez volt a DeAgo sorozatban? Azt eladod, ha ez megjön?

Ez szép.Specti írta:Én szívesen beszerezném, mert részletesebb, mint a DeAgostini verzió, de Franciaországból nehezen érnek ide a cuccok ... Amúgy most ezt a White Box-os Tatra 603 várom ...
[ Kép ]

Én szívesen beszerezném, mert részletesebb, mint a DeAgostini verzió, de Franciaországból nehezen érnek ide a cuccok ... Amúgy most ezt a White Box-os Tatra 603 várom ...

Már megint egy Tatra?

Jawohl!!!schumimodells írta:A Matiz miatt, mi?Specti írta:Én akkor is nagyon boldog leszek, ha a 85. számig eljút ...schumimodells írta:Ha a mi sorozatunk is eljút 130-ig , akkor az jó .