Lehet ehhez is van valami köze.frenchcarfan írta:Tiszta OttO, de ők nem ezt alapították... hanem valami mást?!chilisos írta:BOS
[ Kép ]
OttO új márkája a GT-Spirit lesz.

Lehet ehhez is van valami köze.frenchcarfan írta:Tiszta OttO, de ők nem ezt alapították... hanem valami mást?!chilisos írta:BOS
[ Kép ]

Tiszta OttO, de ők nem ezt alapították... hanem valami mást?!chilisos írta:BOS
[ Kép ]

Ilyenünk volt 1:1-ben, bordó metál színben, a legmagasabb franc se tudja mi a neve felszereltségű, 1.5-ös dízellel, 4 literes fogyasztássalchilisos írta:BOS
[ Kép ]

Ez érdekes, de sajnos resin.chilisos írta:BOS
[ Kép ]

Igen, de csak Kínában forgalmazzák. Szerintem kb. ugyanolyan minőség, mint a GTA.Labdacs írta:ja, Welly, megvan már.Labdacs írta:ő pontosan ki fia borja is?chilisos írta:FX

ja, Welly, megvan már.Labdacs írta:ő pontosan ki fia borja is?chilisos írta:FX

ő pontosan ki fia borja is?chilisos írta:FX

szeretnék én pl ilyen felnit látni Bburago Ferrarin.Stroker írta:Azok a felnik, az egybeöntött ajtóbelső a tömör kapaszkodóval, a nagyszemcsés metálfényezés mind-mind Bburago-színvonalat sugallnak ezen a képen.Labdacs írta:nno, azért nem.Stroker írta:Még ez is elég Bburagosnak tűnik.Labdacs írta:feketében elviselhetőbb:
[ Kép ]
emlékszem, amikor megjelent a 348 tb, mindenki bburágózott. aztán szépen készült egy képsorozat valamelyik fórumon, egymás mellett a kettővel.
aki látta, azután már nem bburágózott.
Azok a felnik, az egybeöntött ajtóbelső a tömör kapaszkodóval, a nagyszemcsés metálfényezés mind-mind Bburago-színvonalat sugallnak ezen a képen.Labdacs írta:nno, azért nem.Stroker írta:Még ez is elég Bburagosnak tűnik.Labdacs írta:feketében elviselhetőbb:
[ Kép ]
emlékszem, amikor megjelent a 348 tb, mindenki bburágózott. aztán szépen készült egy képsorozat valamelyik fórumon, egymás mellett a kettővel.
aki látta, azután már nem bburágózott.

eléggé taszító a doboz, a régi jobban tetszett, mint ez a langyi piros.Labdacs írta:nekem már ettől az igénytelen piros puhapapír doboztól elmegy a kedvem az egésztől.Camaro96 írta:elég érdekesen néz ki, de tartalékolhatták volna ezt a kombinációt Elite-re is. bár lehet jobban jártam...
bár egy ilyen kéken gondolkozom.

nno, azért nem.Stroker írta:Még ez is elég Bburagosnak tűnik.Labdacs írta:feketében elviselhetőbb:
[ Kép ]
Még ez is elég Bburagosnak tűnik.Labdacs írta:feketében elviselhetőbb:
[ Kép ]

nekem már ettől az igénytelen piros puhapapír doboztól elmegy a kedvem az egésztől.Camaro96 írta:elég érdekesen néz ki, de tartalékolhatták volna ezt a kombinációt Elite-re is. bár lehet jobban jártam...

elég érdekesen néz ki, de tartalékolhatták volna ezt a kombinációt Elite-re is. bár lehet jobban jártam...