tükörkép.oritomi írta:Vagy a piros.Vagy a kék.Nem tudom eldönteni.Így hát ilyen lettschumimodells írta:Szerintem, a Lambónak, a sárga szin áll a legjobban.
[ Kép ]
Pakkot kaptam
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Pakkot kaptam
Vagy a piros.Vagy a kék.Nem tudom eldönteni.Így hát ilyen lettschumimodells írta:Szerintem, a Lambónak, a sárga szin áll a legjobban.

- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ott hát. öt évig hetente kétszer nyomtam egy Budapest-Marcalit. busszal, párszor végiggurultam rajta.Missa írta:Hmmm, most jut eszembe. Lövésem nincs, hogy Zamárdi a déli parton van-e, az M7 közelében.Camaro96 írta:Missa írta:Mit keres, mit keres? Elszaródott a GPS-e. Aztán Zamárdinál karatyolt arabul a Fatime hangra állított ketyeró, hogy újra tervez...Camaro96 írta:olyan középső Aventadort nyáron láttam elhúzni az M7-esen, kicsit furcsálltam, hogy mit keres itt az arab fickó aki elvileg Londonban nyaral...oritomi írta:Tuti?chilisos írta:Egy Lambonak a legtöbb szín jól áll.Labdacs írta:ennek a Lambónak még jó is áll.schumimodells írta:Persze, hogy az, nem vitatom.Labdacs írta:attól még érdekes a szín.schumimodells írta:A valóságban is volt ez a szin, azért akartam én is lila Diablót, de mire hozzájútottam volna, a Bburago átállt a sötétkékre, igy olyan lett.Labdacs írta:érdekes színe van.oritomi írta:Egy szerény maisto csak
[ Kép ]
[ Kép ]
[ Kép ]
Ez több mint érdekes
[ Kép ]![]()
Ja, megnéztem. Ott van.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Hmmm, most jut eszembe. Lövésem nincs, hogy Zamárdi a déli parton van-e, az M7 közelében.Camaro96 írta:Missa írta:Mit keres, mit keres? Elszaródott a GPS-e. Aztán Zamárdinál karatyolt arabul a Fatime hangra állított ketyeró, hogy újra tervez...Camaro96 írta:olyan középső Aventadort nyáron láttam elhúzni az M7-esen, kicsit furcsálltam, hogy mit keres itt az arab fickó aki elvileg Londonban nyaral...oritomi írta:Tuti?chilisos írta:Egy Lambonak a legtöbb szín jól áll.Labdacs írta:ennek a Lambónak még jó is áll.schumimodells írta:Persze, hogy az, nem vitatom.Labdacs írta:attól még érdekes a szín.schumimodells írta:A valóságban is volt ez a szin, azért akartam én is lila Diablót, de mire hozzájútottam volna, a Bburago átállt a sötétkékre, igy olyan lett.Labdacs írta:érdekes színe van.oritomi írta:Egy szerény maisto csak
[ Kép ]
[ Kép ]
[ Kép ]
Ez több mint érdekes
[ Kép ]![]()
Ja, megnéztem. Ott van.
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Missa írta:Mit keres, mit keres? Elszaródott a GPS-e. Aztán Zamárdinál karatyolt arabul a Fatime hangra állított ketyeró, hogy újra tervez...Camaro96 írta:olyan középső Aventadort nyáron láttam elhúzni az M7-esen, kicsit furcsálltam, hogy mit keres itt az arab fickó aki elvileg Londonban nyaral...oritomi írta:Tuti?chilisos írta:Egy Lambonak a legtöbb szín jól áll.Labdacs írta:ennek a Lambónak még jó is áll.schumimodells írta:Persze, hogy az, nem vitatom.Labdacs írta:attól még érdekes a szín.schumimodells írta:A valóságban is volt ez a szin, azért akartam én is lila Diablót, de mire hozzájútottam volna, a Bburago átállt a sötétkékre, igy olyan lett.Labdacs írta:érdekes színe van.oritomi írta:Egy szerény maisto csak
[ Kép ]
[ Kép ]
[ Kép ]
Ez több mint érdekes
[ Kép ]
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
az a poén, hogy akkor még csak az az egy darab készült el így. XDchilisos írta:Te kis mázlista, nem sok szaladgál ebből az Oklaey Design Aventador-ból, ha jól tudom 5db van összesen. Egyébként ez a szín áll neki rosszul szerintem, nem mondom, hogy kéne, de nem rossz.Camaro96 írta:olyan középső Aventadort nyáron láttam elhúzni az M7-esen, kicsit furcsálltam, hogy mit keres itt az arab fickó aki elvileg Londonban nyaral...oritomi írta:Tuti?chilisos írta:Egy Lambonak a legtöbb szín jól áll.Labdacs írta:ennek a Lambónak még jó is áll.schumimodells írta:Persze, hogy az, nem vitatom.Labdacs írta:attól még érdekes a szín.schumimodells írta:A valóságban is volt ez a szin, azért akartam én is lila Diablót, de mire hozzájútottam volna, a Bburago átállt a sötétkékre, igy olyan lett.Labdacs írta:érdekes színe van.oritomi írta:Egy szerény maisto csak
[ Kép ]
[ Kép ]
[ Kép ]
Ez több mint érdekes
[ Kép ]
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Mit keres, mit keres? Elszaródott a GPS-e. Aztán Zamárdinál karatyolt arabul a Fatime hangra állított ketyeró, hogy újra tervez...Camaro96 írta:olyan középső Aventadort nyáron láttam elhúzni az M7-esen, kicsit furcsálltam, hogy mit keres itt az arab fickó aki elvileg Londonban nyaral...oritomi írta:Tuti?chilisos írta:Egy Lambonak a legtöbb szín jól áll.Labdacs írta:ennek a Lambónak még jó is áll.schumimodells írta:Persze, hogy az, nem vitatom.Labdacs írta:attól még érdekes a szín.schumimodells írta:A valóságban is volt ez a szin, azért akartam én is lila Diablót, de mire hozzájútottam volna, a Bburago átállt a sötétkékre, igy olyan lett.Labdacs írta:érdekes színe van.oritomi írta:Egy szerény maisto csak
[ Kép ]
[ Kép ]
[ Kép ]
Ez több mint érdekes
[ Kép ]
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Schöööööön!janee írta:Megérkeződött:
Burgundy?
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Te kis mázlista, nem sok szaladgál ebből az Oklaey Design Aventador-ból, ha jól tudom 5db van összesen. Egyébként ez a szín áll neki rosszul szerintem, nem mondom, hogy kéne, de nem rossz.Camaro96 írta:olyan középső Aventadort nyáron láttam elhúzni az M7-esen, kicsit furcsálltam, hogy mit keres itt az arab fickó aki elvileg Londonban nyaral...oritomi írta:Tuti?chilisos írta:Egy Lambonak a legtöbb szín jól áll.Labdacs írta:ennek a Lambónak még jó is áll.schumimodells írta:Persze, hogy az, nem vitatom.Labdacs írta:attól még érdekes a szín.schumimodells írta:A valóságban is volt ez a szin, azért akartam én is lila Diablót, de mire hozzájútottam volna, a Bburago átállt a sötétkékre, igy olyan lett.Labdacs írta:érdekes színe van.oritomi írta:Egy szerény maisto csak
[ Kép ]
[ Kép ]
[ Kép ]
Ez több mint érdekes
[ Kép ]
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
olyan középső Aventadort nyáron láttam elhúzni az M7-esen, kicsit furcsálltam, hogy mit keres itt az arab fickó aki elvileg Londonban nyaral...oritomi írta:Tuti?chilisos írta:Egy Lambonak a legtöbb szín jól áll.Labdacs írta:ennek a Lambónak még jó is áll.schumimodells írta:Persze, hogy az, nem vitatom.Labdacs írta:attól még érdekes a szín.schumimodells írta:A valóságban is volt ez a szin, azért akartam én is lila Diablót, de mire hozzájútottam volna, a Bburago átállt a sötétkékre, igy olyan lett.Labdacs írta:érdekes színe van.oritomi írta:Egy szerény maisto csak
[ Kép ]
[ Kép ]
[ Kép ]
Ez több mint érdekes
[ Kép ]
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ez szép.janee írta:Megérkeződött:
hozzám is kamionozik egy. igaz, az bézs színű, fekete tetővel.
Megérkeződött
:
- Csatolmányok
-
- 20130110_102917.jpg (2.45 MiB) Megtekintve 5142 alkalommal
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Szerintem, a Lambónak, a sárga szin áll a legjobban.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
"a legtöbb"oritomi írta:Tuti?chilisos írta:Egy Lambonak a legtöbb szín jól áll.Labdacs írta:ennek a Lambónak még jó is áll.schumimodells írta:Persze, hogy az, nem vitatom.Labdacs írta:attól még érdekes a szín.schumimodells írta:A valóságban is volt ez a szin, azért akartam én is lila Diablót, de mire hozzájútottam volna, a Bburago átállt a sötétkékre, igy olyan lett.Labdacs írta:érdekes színe van.oritomi írta:Egy szerény maisto csak
[ Kép ]
[ Kép ]
[ Kép ]
Ez több mint érdekes
[ Kép ]
Tuti?chilisos írta:Egy Lambonak a legtöbb szín jól áll.Labdacs írta:ennek a Lambónak még jó is áll.schumimodells írta:Persze, hogy az, nem vitatom.Labdacs írta:attól még érdekes a szín.schumimodells írta:A valóságban is volt ez a szin, azért akartam én is lila Diablót, de mire hozzájútottam volna, a Bburago átállt a sötétkékre, igy olyan lett.Labdacs írta:érdekes színe van.oritomi írta:Egy szerény maisto csak
[ Kép ]

Ez több mint érdekes

- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ez is igaz.chilisos írta:Egy Lambonak a legtöbb szín jól áll.Labdacs írta:ennek a Lambónak még jó is áll.schumimodells írta:Persze, hogy az, nem vitatom.Labdacs írta:attól még érdekes a szín.schumimodells írta:A valóságban is volt ez a szin, azért akartam én is lila Diablót, de mire hozzájútottam volna, a Bburago átállt a sötétkékre, igy olyan lett.Labdacs írta:érdekes színe van.oritomi írta:Egy szerény maisto csak
[ Kép ]
ott legalább nincsenek hitviták.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Egy Lambonak a legtöbb szín jól áll.Labdacs írta:ennek a Lambónak még jó is áll.schumimodells írta:Persze, hogy az, nem vitatom.Labdacs írta:attól még érdekes a szín.schumimodells írta:A valóságban is volt ez a szin, azért akartam én is lila Diablót, de mire hozzájútottam volna, a Bburago átállt a sötétkékre, igy olyan lett.Labdacs írta:érdekes színe van.oritomi írta:Egy szerény maisto csak
[ Kép ]
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ennek a Lambónak még jó is áll.schumimodells írta:Persze, hogy az, nem vitatom.Labdacs írta:attól még érdekes a szín.schumimodells írta:A valóságban is volt ez a szin, azért akartam én is lila Diablót, de mire hozzájútottam volna, a Bburago átállt a sötétkékre, igy olyan lett.Labdacs írta:érdekes színe van.oritomi írta:Egy szerény maisto csak
[ Kép ]