Concept!schumimodells írta:Nagyon szép.
Csak ez az egy példány létezik belőle.
Ferrari
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Ferrari
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Legyen akkor egy saját készítésű kép a 125 S-ről:
Ezt az #56-os gépet, először '47-ben a Circuit di Picaenzán indították, Franco Cortese-vel a volán mögött, de nem volt képes megnyerni a versenyt, de még csak dobogóra sem állhatott, a Maserati 6CS 1500-asok túl erősek voltak hozzá. Azonban 14 nappal később, Rómában sikerült bezsebelniük a győzelmet, szintén Cortesével, ami után sorra jöttek a győzelmek, számszerint hét, de a Mille Miglián nem tudtak diadalmaskodni...
Ezt az #56-os gépet, először '47-ben a Circuit di Picaenzán indították, Franco Cortese-vel a volán mögött, de nem volt képes megnyerni a versenyt, de még csak dobogóra sem állhatott, a Maserati 6CS 1500-asok túl erősek voltak hozzá. Azonban 14 nappal később, Rómában sikerült bezsebelniük a győzelmet, szintén Cortesével, ami után sorra jöttek a győzelmek, számszerint hét, de a Mille Miglián nem tudtak diadalmaskodni...
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nagyon szép.
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Na Schumi, itten volna a 360 Barchetta:
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Schuminak: 
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Na, poszt még nincsen, addig is, berakok egy pár képet a látottakról:
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Emlegetett szamár.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára schumimodells 2011.07.23. 15:06-kor.
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
A Gallerie Ferrariban. Először nekem is gyanús volt, hogy pont egy 360 Spidert hagynak meg a 250 Caliornia kedvéért, nem pedig az FF-et, de élőben már láttam az igazságot. A kesztyűtartón meg ott fityeg a 360 Barchetta felirat, szóval teljesen biztos...schumimodells írta:A 360 Barchetta (ezüst)
Ezt hol láttad? Ez a Montezemolo úré.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
A 360 Barchetta (ezüst)
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Én a hétvégi WSR-n 215 képet és 70 videót csináltam... Ezért egy külön oldalt készítettem és csak egy linket kell megadnom (www.vsg4.hu/wsr/2011)Camaro96 írta:Félreértetted, nem ide gondoltam, hanem a Picassawebre! Valahol meg is értem ,hogy 195 képet Maranellóból miért is nem lehet olyan gyorsan feltölteni...french-car-fan írta:Akkor jóCamaro96 írta:Ciao, persze visszatértem zarándokutamról!french-car-fan írta:Na vissza értél már?Camaro96 írta:Ciao amicio! Én holnaptól, jövő hét szombatig nem rontom a levegőt, indulunk Olaszba, úgyhogy szevasztok! Majd jövő vasárnap számíthattok egy jó kis beszámolóra Maranelloból és Sant' Agata Bologneséből!képek?
Majd lesznek képek, csak döglassú a feltöltés, viszont csütörtökön lesz poszt a blogomon Ferrariból, meg Lunaticén a Lambósból.
(Igen a feltöltés, dolgozok rajta, hogy egyszerre többt is lehessen tallózni... Majd hamarosan)
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Félreértetted, nem ide gondoltam, hanem a Picassawebre! Valahol meg is értem ,hogy 195 képet Maranellóból miért is nem lehet olyan gyorsan feltölteni...french-car-fan írta:Akkor jóCamaro96 írta:Ciao, persze visszatértem zarándokutamról!french-car-fan írta:Na vissza értél már?Camaro96 írta:Ciao amicio! Én holnaptól, jövő hét szombatig nem rontom a levegőt, indulunk Olaszba, úgyhogy szevasztok! Majd jövő vasárnap számíthattok egy jó kis beszámolóra Maranelloból és Sant' Agata Bologneséből!képek?
Majd lesznek képek, csak döglassú a feltöltés, viszont csütörtökön lesz poszt a blogomon Ferrariból, meg Lunaticén a Lambósból.
(Igen a feltöltés, dolgozok rajta, hogy egyszerre többt is lehessen tallózni... Majd hamarosan)
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
french-car-fan írta:Na vissza értél már?Camaro96 írta:Ciao amicio! Én holnaptól, jövő hét szombatig nem rontom a levegőt, indulunk Olaszba, úgyhogy szevasztok! Majd jövő vasárnap számíthattok egy jó kis beszámolóra Maranelloból és Sant' Agata Bologneséből!képek?
Na ide beszúrom Labdacs blogjáról a kommentem:
Üdv néktek! Visszatértem zarándokutamról, az ágaskodó Cavallinók földéjről, illetve látogatást tettem a paripák ellen felszarvazott bikák múzeumában is, az Úr, 2011. évében, 6. havában, 29. napján, déli 12 órától, délutánt 4 óráig!
Pikcsöröket is lőttem, számszerint 335-öt, videózni nem videóztam, de attól függetlenül volt il rumore del motore élményem is, egy 599 GTB, Californiák, 430 Scuderiák, 430-asok, egy F40 és egy fekete 275 GTB szerepében.
Ezentúl, álmom valóra vált, sikerült lencsevégre kapnom egy ezüst 599 GTO-t is!
Írok egy listát a látottakról, lesz itt irigykedés úgy érzem... ;DD
-599 GTO, ezüst, fekete felnis, sárga féknyereggel
-5 430 Scuderia, fehér, 3 különböző piros, egy fekete
-7 California, 2 fekete, egy mattszürke, egy piros fekete tetős és 3 piros
-4 458 Italia, egy piros, egy sárga, egy piros fekete tetős, ezüst elnis és egy piros fekete tetős, fekete elnis
-2 piros 430 Spider
-2 piros, 1 sötétszürke 430 Coupe
-2 360 Modena, egy fekete, egy piros
-1 piros fekete tetős 360 Spider
-A 360 Barchetta (ezüst)
-3 599 GTB, egy piros, egy fehér, egy fekete
-1 piros 599 SA Aperta
-A #3-as 599 XX
-1 piros Testarossa
-1 piros 512 TR
-1 piros 348 TS
-Az #56-os 125 S
-1 piros 166 F2
-1 fekete-bordó 195 Inter
-1 piros 166 MM
-1 ezüst, digócsíkos 250 GT SWB Competizione
-1 bordó 250 GT Competizione
-1 piros 750 Monza
-1 piros 365 GTB/4 Competizione
-1 piros 512 S
-1 piros Enzo
-3 piros F40
-1 kék 166 Inter
-1 kék 206 GT Dino
-1 sötétkék 250 California SWB Spider (!!!)
-2 275 GTB, egy fekete, egy piros
-1 ezüst 550 Maranello
-1 fekete 575 MM
-2 Maserati GranTurismo, egy ezüst S, meg egy sima fekete.
Meg kiraktak egy térhákót is, ami a 250 GTO-jé akar lenni, helyette mondjuk bedobhattak volna egy igazi feketét is! :-DD
Eszméletlen jó napom volt, csak azt sajnálom, hogy a hülye F1 mániát még mindig nem tudták elfelejteni a döntött részen, a Warm Up is drágább, mint azt a honlapjukon írták, de azért vettem egy fekete Elite 410 SA-t!
Elnéztünk a gyár irányába is, a Ferrari Shopba is, de nem volt 458 Italiás napszemüveg, pedig egy olyan nagyon kéne, úgyhogy nagyon cool napom volt! Ráadásul üléspróbát tettem egy rosso corsa Californiában is! :-DD
A Sant Agatái eseményeket nem ecsetelném itt, majd Lunaticnál megtekinthető lesz csütörtökön, nálam pedig a Maranellói poszt! Aztán szeretnék továbbhaladni a blogposztírással, eléggé elhanyagoltam már szegényt...
Na Ciao!
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Akkor jóCamaro96 írta:Ciao, persze visszatértem zarándokutamról!french-car-fan írta:Na vissza értél már?Camaro96 írta:Ciao amicio! Én holnaptól, jövő hét szombatig nem rontom a levegőt, indulunk Olaszba, úgyhogy szevasztok! Majd jövő vasárnap számíthattok egy jó kis beszámolóra Maranelloból és Sant' Agata Bologneséből!képek?
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ciao, persze visszatértem zarándokutamról!french-car-fan írta:Na vissza értél már?Camaro96 írta:Ciao amicio! Én holnaptól, jövő hét szombatig nem rontom a levegőt, indulunk Olaszba, úgyhogy szevasztok! Majd jövő vasárnap számíthattok egy jó kis beszámolóra Maranelloból és Sant' Agata Bologneséből!képek?
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Na vissza értél már?Camaro96 írta:Ciao amicio! Én holnaptól, jövő hét szombatig nem rontom a levegőt, indulunk Olaszba, úgyhogy szevasztok! Majd jövő vasárnap számíthattok egy jó kis beszámolóra Maranelloból és Sant' Agata Bologneséből!
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nekem van két Bburago és egy Maisto.
Egyenlőre elég.
Egyenlőre elég.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ha jobb minôségû kell, mint egy Bburago, akkor vàrhat az Exoto-ra. Jò pàr éve bejelentette, úgyhogy pàr évtizeden belül megjelenhet, az Exoto tempòjàt ismerve XD
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Amikor 1995-ben a legelső képet megláttam az F50-ről,leesett az álam.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára schumimodells 2011.07.23. 15:14-kor.