Végre van fényképezőgépem is, így tudom majd ontani a jó minőségű képeket (meg persze beszereztem fekete kartont is
+ kedvezmények a családi bank részéről
Képet nem tudok még mutatni sajnos semmiről, max a fényképezőről

Köszi!

A privát gyűjteményes topikban láthatsz egy gyorsan lőtt képet.schumimodells írta:Majd készits csoportképet róluk.FrozenSilverM5 írta:Köszi!schumimodells írta:Gratula,nagyon szépek.FrozenSilverM5 írta:Csupa fekete autó a fa alatt:
[ Kép ]![]()
Hány e30-as van már nektek?
Három E30-asom van, még kell egy versenyváltozat és kész az általam elképzelt sor.

Majd készits csoportképet róluk.FrozenSilverM5 írta:Köszi!schumimodells írta:Gratula,nagyon szépek.FrozenSilverM5 írta:Csupa fekete autó a fa alatt:
[ Kép ]![]()
Három E30-asom van, még kell egy versenyváltozat és kész az általam elképzelt sor.

Köszi!schumimodells írta:Gratula,nagyon szépek.FrozenSilverM5 írta:Csupa fekete autó a fa alatt:
[ Kép ]![]()

Gratula,nagyon szépek.FrozenSilverM5 írta:Csupa fekete autó a fa alatt:
[ Kép ]

Igen, volt meglepi is. Meg külső HDDfrench-car-fan írta:Gratulálok, látom egy Norev Merci is becsúszottFrozenSilverM5 írta:Csupa fekete autó a fa alatt:
[ Kép ]

Gratulálok, látom egy Norev Merci is becsúszottFrozenSilverM5 írta:Csupa fekete autó a fa alatt:
[ Kép ]

Én nem bírtam nem kibontani. "Meg kell nézni, hogy mindene megvan-e."Camaro96 írta:Kösz srácok!Képek még nincsenek, elvégre majd holnap, a fa alatt fogom kibontani, aztán meg ugye meg kell várni a másnapot, hogy világos legyen, akkor tudok majd képeket csinálni...

Köszi és az e-mailt is. Van már telefonszámom is hozzá.Camaro96 írta:Nincs mit, congrat hozzá!Missa írta:Na, most sikerült erre szert tennem: Ez nem a karácsonyi ünnepkör része. Ez egy régebbi ügymenet mai beteljesedése.
Köszi a tegnapi MPower elérhetőséget. Ebben az ügyben sokat segített!![]()
Ha addig nem "találkoznánk",
Kellemes Karácsonyt minden autómodell gyűjtéssel fertőzöttnek!
Most megyek, mert halat kell pucolnom...![]()
De egy jó halászléért (majd nem) mindenre képes vagyok!És persze, előre is Kellemes Ünnepeket neked is!

Köszi!schumimodells írta:Grat hozzá.Missa írta:Na, most sikerült erre szert tennem: Ez nem a karácsonyi ünnepkör része. Ez egy régebbi ügymenet mai beteljesedése.
De egy jó halászléért (majd nem) mindenre képes vagyok!

Kevesebb rímes dumát!Camaro96 írta:Nem tudom, amikor megjött, valahogy megfogalmazódott bennem egy picit szerencsétlen versike:
Csak nem megjött, mit régóta várok?
Feketét, vörös bensővel látok.
Régóta várta már az istálló,
Eme gyönyörűszép, Cavallinót!
![]()
![]()
![]()
CMC Ferrari 250 TestaRossa #124 DM has arrived!

Látom, te sem vártad eléggé ezt a modellt XDCamaro96 írta:Nem tudom, amikor megjött, valahogy megfogalmazódott bennem egy picit szerencsétlen versike:
Csak nem megjött, mit régóta várok?
Feketét, vörös bensővel látok.
Régóta várta már az istálló,
Eme gyönyörűszép, Cavallinót!
![]()
![]()
![]()
CMC Ferrari 250 TestaRossa #124 DM has arrived!

Nincs mit, congrat hozzá!Missa írta:Na, most sikerült erre szert tennem: Ez nem a karácsonyi ünnepkör része. Ez egy régebbi ügymenet mai beteljesedése.

Grat hozzá.Missa írta:Na, most sikerült erre szert tennem: Ez nem a karácsonyi ünnepkör része. Ez egy régebbi ügymenet mai beteljesedése.