Erre hátom hetet vártamschumimodells írta:Te minden nap kapsz modellt?french-car-fan írta:Csomag jött france-ból![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[s55
![]()
Grat hozzá,vééégre neked is megvan.
Mennyi francia géped is van jelenleg?
65 darab

Erre hátom hetet vártamschumimodells írta:Te minden nap kapsz modellt?french-car-fan írta:Csomag jött france-ból![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[s55
![]()
Grat hozzá,vééégre neked is megvan.
Mennyi francia géped is van jelenleg?

sajna ez a trend. a Kyosho-kon is közös tengelyen vannak már a hátsó kerekek.Missa írta: Te, én már azzal megelégednék, ha legalább a kerékfelfüggesztéseket egy kicsit jobban részleteznék, esetleg a kaszni alaplemezét kicsit "megcizellálnák". Ennek a Mondialnak, nagyon "vasaló simaságú" az alja. A felfüggesztések lengőkarjai is elég elnagyoltnak tűnnek. Nem mondom, hogy BBR szinten még mozogjon is, de azért egy kicsit farigcsáljanak már rajta.
Ettől eltekintve, nekem nagyon bejön a "kicsike".

Te, én már azzal megelégednék, ha legalább a kerékfelfüggesztéseket egy kicsit jobban részleteznék, esetleg a kaszni alaplemezét kicsit "megcizellálnák". Ennek a Mondialnak, nagyon "vasaló simaságú" az alja. A felfüggesztések lengőkarjai is elég elnagyoltnak tűnnek. Nem mondom, hogy BBR szinten még mozogjon is, de azért egy kicsit farigcsáljanak már rajta.Camaro96 írta:Missa írta:Köszi! És ahogy Schumi is írta tényleg nagyon szép ebben a színben. Igaziban szebb mint így képen. Na és valóban, nagyon szépen vannak a részletek kidolgozva. Bár kicsit keserű az ember szája íze ezekkel az Elite-kel kapcsolatban. Én tényleg nem akarnék sokat, de azért az aljukat is kidolgozhatnák precízebben...Camaro96 írta:Missa írta:Na végre, ma pakk gyütt nekem is.
Szerencsére nem cipőkenőcs volt benne, hanem ez:
congrat hozzá, nekem is ilyen színben kellene majd...![]()
a távoli jövőben, ez a kék, bézs belső kombináció nagyon tetszik...
Na meg ha ennél még a bukólámpát is, vagy még a tolótetőt is megcsinálták volna...![]()
Na de ha a nagymutterom piros lett volna, ő lett volna a trolibusz. Vagy ha a templom tornyon gatya lenne, ő lenne a legmagasabb legény a faluban...
igen, erre meg azt kell mondani, hogy nem kőő forgatni!de tényleg megcsinálhatánk, meg elfelejthetnék a merevtengelyes megoldást is, tényleg sokat dobna a modellen, mármint a tudat, hogy nincs mcseós technika csíkokért vett modellen...
ellenben az a bajom, hogy egyre inkább törekszik előre ez a kék Mondial a beszerzési listámon, egyre inkább kéne egy!

Te minden nap kapsz modellt?french-car-fan írta:Csomag jött france-ból![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[s55

Missa írta:Köszi! És ahogy Schumi is írta tényleg nagyon szép ebben a színben. Igaziban szebb mint így képen. Na és valóban, nagyon szépen vannak a részletek kidolgozva. Bár kicsit keserű az ember szája íze ezekkel az Elite-kel kapcsolatban. Én tényleg nem akarnék sokat, de azért az aljukat is kidolgozhatnák precízebben...Camaro96 írta:Missa írta:Na végre, ma pakk gyütt nekem is.
Na meg ha ennél még a bukólámpát is, vagy még a tolótetőt is megcsinálták volna...![]()
Na de ha a nagymutterom piros lett volna, ő lett volna a trolibusz. Vagy ha a templom tornyon gatya lenne, ő lenne a legmagasabb legény a faluban...

Köszi! És ahogy Schumi is írta tényleg nagyon szép ebben a színben. Igaziban szebb mint így képen. Na és valóban, nagyon szépen vannak a részletek kidolgozva. Bár kicsit keserű az ember szája íze ezekkel az Elite-kel kapcsolatban. Én tényleg nem akarnék sokat, de azért az aljukat is kidolgozhatnák precízebben...Camaro96 írta:Missa írta:Na végre, ma pakk gyütt nekem is.

Szép ebben a szinben.Missa írta:Na végre, ma pakk gyütt nekem is.

Missa írta:Na végre, ma pakk gyütt nekem is.

egyszer...Missa írta: Na ja! De Hillary (Nem a Clinton, hanem az Edmund) elé egyszer csak odatoppant az Everest, erre Hillary azt mondta, ha itt van, meg kell mászni!
Na most ha elém toppan egy nyitható ajtajú (NDK-s turmixgép) HW, akkor azt kiiiiii keeeell nyitniiii!

Na ja! De Hillary (Nem a Clinton, hanem az Edmund) elé egyszer csak odatoppant az Everest, erre Hillary azt mondta, ha itt van, meg kell mászni!Labdacs írta:Missa írta:Ahogy olvastam a blogodban, ez sem lenne 100%-os. Azok a műanyag nyílászárók...Labdacs írta:ki kéne fogni olcsón egy sérült Elite verziót, és összeépíteni a kettőt.Labdacs írta: sajna a Mattel ezt főzte nekem fehérben. de azért meglepően korrekt kis gép.
erre szoktam mondani, hogy "nem kő nyitogatni"

Missa írta:Ahogy olvastam a blogodban, ez sem lenne 100%-os. Azok a műanyag nyílászárók...Labdacs írta:ki kéne fogni olcsón egy sérült Elite verziót, és összeépíteni a kettőt.Labdacs írta: sajna a Mattel ezt főzte nekem fehérben. de azért meglepően korrekt kis gép.

Ahogy olvastam a blogodban, ez sem lenne 100%-os. Azok a műanyag nyílászárók...Labdacs írta:ki kéne fogni olcsón egy sérült Elite verziót, és összeépíteni a kettőt.Labdacs írta: sajna a Mattel ezt főzte nekem fehérben. de azért meglepően korrekt kis gép.

Hamar ment!french-car-fan írta:Itt a kis citroenCsináltam pár rögtönzött képet, teljesen elvarázsolt
Norev 1/18 Citroen C3 Pluriel

Körülbelül így foglalnám össze. Nem is lehet megmondani, hogy ezt ugyan úgy a Minichamps gyártja, mint mondjuk az A4-es Audi-t.gabec írta:Gondolom a fő probléma,hogy nem BMW.Meg Minichamps létére nem egy kiemelkedő szépség.

Ma, de nem sokáig lesz nálam. Majd szépen elmesélem mi a problémám vele.schumimodells írta:Ez ma gyütt?