BOSS-oknak kijár az elsőség meg az engedélyek megkerülése...XXDSepangbronzeM5 írta:Minek az most? Szerintem eltekinthetünk tőle. Majd titokban tartjuk XDStroker írta:Állítólag a modell prototípusa készen van, már csak a BMW engedélyére várnak.SepangbronzeM5 írta:Mindenképpen sikíts, ha az aktuális leszchilisos írta:+ a BMW M5 E39

Minek az most? Szerintem eltekinthetünk tőle. Majd titokban tartjuk XDStroker írta:Állítólag a modell prototípusa készen van, már csak a BMW engedélyére várnak.SepangbronzeM5 írta:Mindenképpen sikíts, ha az aktuális leszchilisos írta:+ a BMW M5 E39
Állítólag a modell prototípusa készen van, már csak a BMW engedélyére várnak.SepangbronzeM5 írta:Mindenképpen sikíts, ha az aktuális leszchilisos írta:+ a BMW M5 E39

Nekem is felkeltette az érdeklődésem, de a coupe jobban tetszik. Pontosabban tetszene, ha nem fehér-bézs összeállítású lenne.Labdacs írta:gusztachilisos írta:JAGUAR XJ-S CABRIOLET - RED

gusztachilisos írta:JAGUAR XJ-S CABRIOLET - RED

Pont börzén beszéltünk róla, hogy szívesen látnánk Autoart Ferrari-tschumimodells írta:Mert nem gyárthat Ferrarit.

Mi ez a nagy Lambo-mánia az Autoart-nál?chilisos írta:Giallio Orion LP640

Egyre jobbchilisos írta:Na végre :D