Pakkot kaptam
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Pakkot kaptam
Nekem is jött el Lusso.Labdacs írta:ráadásul abban van egy kis csavar; jobbkormányos.Missa írta:Szépek, tényleg. A "Lassú kezű" Lusso-ja is szép. Gondolom már várod.schumimodells írta:Szép ez a Lusso. Nekem is jön a napokban egy, csak az ezüst változatban.Missa írta:Tádámmmm! Meg van! Megjött! Steve McQueen Lusso-ja!![]()
Zsír-király kúúúúl!
:
Nem hibátlan modell, de nagyon szép.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ráadásul abban van egy kis csavar; jobbkormányos.Missa írta:Szépek, tényleg. A "Lassú kezű" Lusso-ja is szép. Gondolom már várod.schumimodells írta:Szép ez a Lusso. Nekem is jön a napokban egy, csak az ezüst változatban.Missa írta:Tádámmmm! Meg van! Megjött! Steve McQueen Lusso-ja!![]()
Zsír-király kúúúúl!
:
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Köszi!NARDI írta:Na nekem sem McQueen Lussom, sem akváriumom nincs, de egy ugyanilyen plüss cápám (Carcharodon Carcharias) nekem is van.Missa írta:Tádámmmm! Meg van! Megjött! Steve McQueen Lusso-ja!![]()
Zsír-király kúúúúl!
Egy kis OFF
Külön szerencse, hogy a modell eladója, közel lakik kedvenc akvarista nagykeremhez. Mivel az asszony is elkísért, be mentünk a halas nagykerbe is (Ő akarta! Ő akarta!).
Még őket is be tudtam ma szerezni! Ők csak a bátrabb 6-ok, a tízből.
Ismertebb nevén: Nagy Fehércápa
Ja és ha már itt járok, klassz az új Lusso!
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Na és mi jött?schumimodells írta:Pakkot kaptam.
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
Na nekem sem McQueen Lussom, sem akváriumom nincs, de egy ugyanilyen plüss cápám (Carcharodon Carcharias) nekem is van.Missa írta:Tádámmmm! Meg van! Megjött! Steve McQueen Lusso-ja!![]()
Zsír-király kúúúúl!
Egy kis OFF
Külön szerencse, hogy a modell eladója, közel lakik kedvenc akvarista nagykeremhez. Mivel az asszony is elkísért, be mentünk a halas nagykerbe is (Ő akarta! Ő akarta!).
Ismertebb nevén: Nagy Fehércápa
Ja és ha már itt járok, klassz az új Lusso!
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Már rég vágytam rá én is.Missa írta:Szépek, tényleg. A "Lassú kezű" Lusso-ja is szép. Gondolom már várod.schumimodells írta:Szép ez a Lusso. Nekem is jön a napokban egy, csak az ezüst változatban.Missa írta:Tádámmmm! Meg van! Megjött! Steve McQueen Lusso-ja!![]()
Zsír-király kúúúúl!
:
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Szépek, tényleg. A "Lassú kezű" Lusso-ja is szép. Gondolom már várod.schumimodells írta:Szép ez a Lusso. Nekem is jön a napokban egy, csak az ezüst változatban.Missa írta:Tádámmmm! Meg van! Megjött! Steve McQueen Lusso-ja!![]()
Zsír-király kúúúúl!
:
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Szép ez a Lusso. Nekem is jön a napokban egy, csak az ezüst változatban.Missa írta:Tádámmmm! Meg van! Megjött! Steve McQueen Lusso-ja!![]()
Zsír-király kúúúúl!
:
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Missa írta:Tádámmmm! Meg van! Megjött! Steve McQueen Lusso-ja!![]()
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Vaaaaan! Egy (jó) pár!french-car-fan írta:Szépek! Van még akváriumos képed? Az egyéb témáknál megoszthatnádMissa írta:Tádámmmm! Meg van! Megjött! Steve McQueen Lusso-ja!![]()
Zsír-király kúúúúl! Ezt adtam el, hogy legyen hely "Steve McQueen"-nek (ami szebb is! Már csak azért is, mert Elite, nem sima HW): Egy kis OFF
Majd teszek fel. De akit nagyon érdekel a blogomban, az a blog archívum "Fotópályázat" címke alatt talál jó pár képet, amivel pályáztam egy fotóversenyen. Ja és nyertem is.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Szépek! Van még akváriumos képed? Az egyéb témáknál megoszthatnádMissa írta:Tádámmmm! Meg van! Megjött! Steve McQueen Lusso-ja!![]()
Zsír-király kúúúúl! Ezt adtam el, hogy legyen hely "Steve McQueen"-nek (ami szebb is! Már csak azért is, mert Elite, nem sima HW): Egy kis OFF
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Tádámmmm! Meg van! Megjött! Steve McQueen Lusso-ja!
Külön szerencse, hogy a modell eladója, közel lakik kedvenc akvarista nagykeremhez. Mivel az asszony is elkísért, be mentünk a halas nagykerbe is (Ő akarta! Ő akarta!
).
Külön szerencse, hogy a modell eladója, közel lakik kedvenc akvarista nagykeremhez. Mivel az asszony is elkísért, be mentünk a halas nagykerbe is (Ő akarta! Ő akarta!
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
No megjött a 1974 Dodge Monaco Blues Brothers. Jó nagy dög 
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
tudom. meg minden mást is, az M21-es Volgától a kockaladáig, de én ebben túlzottan nem hiszek.schumimodells írta:A Niva-t igergeti az Ist 1/18/ban.
a Zsigulit ha jól emlékszem, valamikor 2006-ben jelentették be. ehhez képest 2011 lett, mire piacra került. ha ebben az ütemben jönnek az újdonságok, akkor majd az unokáink vitrineiben fognak csak állni.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Missa írta: Ne hagyjuk ki a Zaprozsec-eket sem!
Valamint a Dacia sort! Romániában láttam, volt ezekből még két ajtós kupé is! Legalább is az 1310-esekből.
Na és ha lenne Polski FIAT 125p, azért én is fej vesztve rohannék a boltba. Apámnak volt egy, azon tanultam vezetni! Még a régi, hátul dupla lámpás, kiálló kilincses és még eredeti olasz motoros volt!
A 126p meg azért kellene mert aranyos volt. Bár a modell nem tudja visszaadni a 2 hengeres motor alapjáratánál a kocsi seggének le-föl mozgását.![]()
tudod, hogy itt sok a francia autó fan, de engem a dácsiáktól kiráz a hideg. elég sűrűn járok Erdélybe, a fehérre festett fatörzsek és a bilikék épületek mellett a dácsia az, amiknek a látványát nagy tömegben nem bírom megszokni.
ebben sajnos nem vagyok biztos. ahol ismerték, szerették ezeket az autókat, ott a modellgyűjtő réteg olyan elenyésző számú, hogy nem biztos, hogy megérné a dolog, ahol meg lenne pénz rá, ott meg még nem is hallottak ezekről az autókról.Missa írta: Szóval igen! Nagyon sok ex szoci autót is piacra dobhatnának. Tuti, hogy lenne rá kereslet.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ne hagyjuk ki a Zaprozsec-eket sem!Labdacs írta:lehetne több szoci autó 1:18-ban. sajnos a többségük ismeretlen olyan helyeken, ahol az emberek tudnak és akarnak pénzt kiadni modellekre. pedig én szívesen látnám mondjuk ezeket:schumimodells írta:Majd csinálok.french-car-fan írta:Egy csoport képet láthatunk?schumimodells írta:Ha jól belegondolok,már négy kelet európai autóm van egytizennyolcban:
Trabant 601
Trabant 601 Universal (a fiatalabbak kedvéért: a kombi változat)
Lada 1200
Wartburg 313 Cabrio
-Tatra 603
-Volga M21, M24
-Moszkvics 407
-Skoda Felicia, Octavia, 1000MB, 100, 120, Rapid, ..
-jó lenne egy Zil limó is
-egy jó kis VFTS
-Niva
...
talán a Skodák valamelyikére lesz esély egyszer, ha Abrexék összeszedik magukat.
Valamint a Dacia sort! Romániában láttam, volt ezekből még két ajtós kupé is! Legalább is az 1310-esekből.
Na és ha lenne Polski FIAT 125p, azért én is fej vesztve rohannék a boltba. Apámnak volt egy, azon tanultam vezetni! Még a régi, hátul dupla lámpás, kiálló kilincses és még eredeti olasz motoros volt!
A 126p meg azért kellene mert aranyos volt. Bár a modell nem tudja visszaadni a 2 hengeres motor alapjáratánál a kocsi seggének le-föl mozgását.
Szóval igen! Nagyon sok ex szoci autót is piacra dobhatnának. Tuti, hogy lenne rá kereslet.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
lehetne több szoci autó 1:18-ban. sajnos a többségük ismeretlen olyan helyeken, ahol az emberek tudnak és akarnak pénzt kiadni modellekre. pedig én szívesen látnám mondjuk ezeket:schumimodells írta:Majd csinálok.french-car-fan írta:Egy csoport képet láthatunk?schumimodells írta:Ha jól belegondolok,már négy kelet európai autóm van egytizennyolcban:
Trabant 601
Trabant 601 Universal (a fiatalabbak kedvéért: a kombi változat)
Lada 1200
Wartburg 313 Cabrio
-Tatra 603
-Volga M21, M24
-Moszkvics 407
-Skoda Felicia, Octavia, 1000MB, 100, 120, Rapid, ..
-jó lenne egy Zil limó is
-egy jó kis VFTS
-Niva
...
talán a Skodák valamelyikére lesz esély egyszer, ha Abrexék összeszedik magukat.