4.0 Ice Cream Sandwishgabec írta:Most fog megjelenni az Android 4.0 Sandwich vagy mi a túró,az új telefonokra,táblagépekre. Nem hiszem,hogy befuccsolna.
Ki mit csinált, merre járt?
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Ki mit csinált, merre járt?
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Az Android magalkotásában több mint 50 cég vett részt,nem csak mobilgyártók és most oda-vissza perelik egymást,szabadalomsértés miatt. Szinte már naponta hallani ilyen ügyekről. Ráadásúl az Apple is pereli az Androidos cégeket,azt állitva,hogy az iOS-t másolták le.Labdacs írta:az Android? ugyan, mitől fuccsolna be? ami nem iOS alapú, az szerintem 3 éven belül androidos lesz, legyen szó mobilról, táblagépről, vagy akár fedélzeti szórakoztató rendszerről, vagy bluray lejátszóról.schumimodells írta:Csak reméljük,nem fog befuccsolni az Android. Van rá esély.SepangbronzeM5 írta:Én is nagyon megszerettem az Android-ot, nekem ez a második ilyen és remélem, hogy a következő is valami utód lesz.schumimodells írta:Én nagyon meg vagyok elégedve az androiddal,szerintem,a következő telóm is a SGS valamelyik utódja lesz.
az egyetlen hátránya az előnyéből fakad: nagy cégeknek nehéz rá fejleszteni, mert nem egy processzorra, meg egy kijelzőre kell portolni a cuccokat, hanem ezer félére. mi béldául a BIMx-et még azért csak iPhone-ra, meg iPad-re adtuk ki.
Egy idő után a gyártók ezt megunhatják és azt mondják,hogy köszönöm szépen,elég volt. Éppen ezért a nagyobb gyártók több vasat is tartanak a kezükben,lásd a Samsungot: WP7, Bada.
A Nokia,hogy rosszul döntött e,azt csak az idő fogja megválaszolni.
Nekem nem tetszik a WP7,de minden esetre érdekes szinfoltnak tartom,olyan más,különleges.
- gabec
- Moderátor

- Kapcsolat:
Most fog megjelenni az Android 4.0 Sandwich vagy mi a túró,az új telefonokra,táblagépekre. Nem hiszem,hogy befuccsolna.

- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
és igen, szerintem a Nokia hatalmasat hibázott, hogy a Microsoft felé lépett a Symbian leváltásakor.Labdacs írta:
az Android? ugyan, mitől fuccsolna be? ami nem iOS alapú, az szerintem 3 éven belül androidos lesz, legyen szó mobilról, táblagépről, vagy akár fedélzeti szórakoztató rendszerről, vagy bluray lejátszóról.
az egyetlen hátránya az előnyéből fakad: nagy cégeknek nehéz rá fejleszteni, mert nem egy processzorra, meg egy kijelzőre kell portolni a cuccokat, hanem ezer félére. mi béldául a BIMx-et még azért csak iPhone-ra, meg iPad-re adtuk ki.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
az Android? ugyan, mitől fuccsolna be? ami nem iOS alapú, az szerintem 3 éven belül androidos lesz, legyen szó mobilról, táblagépről, vagy akár fedélzeti szórakoztató rendszerről, vagy bluray lejátszóról.schumimodells írta:Csak reméljük,nem fog befuccsolni az Android. Van rá esély.SepangbronzeM5 írta:Én is nagyon megszerettem az Android-ot, nekem ez a második ilyen és remélem, hogy a következő is valami utód lesz.schumimodells írta:Én nagyon meg vagyok elégedve az androiddal,szerintem,a következő telóm is a SGS valamelyik utódja lesz.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Most,hogy a Google megvette a Motorolát,stabilabb az Android helyzete. Ez volt a vásárlás fő célja.french-car-fan írta:Én is hallottam ilyeneket, de szerintem még sokáig élni fog... Én imádom, alapvetően linux ellenes vagyok, de erre tökéletes. Imádom, hogy személyreszabható a rengetek alakalmazással, és maguk a készülékek is veszettül erősek. Én amire pályázok, ha össze jön majd valahogy, az a Xperia DUO leszschumimodells írta:Csak reméljük,nem fog befuccsolni az Android. Van rá esély.SepangbronzeM5 írta:Én is nagyon megszerettem az Android-ot, nekem ez a második ilyen és remélem, hogy a következő is valami utód lesz.schumimodells írta:Én nagyon meg vagyok elégedve az androiddal,szerintem,a következő telóm is a SGS valamelyik utódja lesz.vagy talán Arc S
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Én is hallottam ilyeneket, de szerintem még sokáig élni fog... Én imádom, alapvetően linux ellenes vagyok, de erre tökéletes. Imádom, hogy személyreszabható a rengetek alakalmazással, és maguk a készülékek is veszettül erősek. Én amire pályázok, ha össze jön majd valahogy, az a Xperia DUO leszschumimodells írta:Csak reméljük,nem fog befuccsolni az Android. Van rá esély.SepangbronzeM5 írta:Én is nagyon megszerettem az Android-ot, nekem ez a második ilyen és remélem, hogy a következő is valami utód lesz.schumimodells írta:Én nagyon meg vagyok elégedve az androiddal,szerintem,a következő telóm is a SGS valamelyik utódja lesz.
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Csak reméljük,nem fog befuccsolni az Android. Van rá esély.SepangbronzeM5 írta:Én is nagyon megszerettem az Android-ot, nekem ez a második ilyen és remélem, hogy a következő is valami utód lesz.schumimodells írta:Én nagyon meg vagyok elégedve az androiddal,szerintem,a következő telóm is a SGS valamelyik utódja lesz.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Majd jönnek a WP7 Nokiák,na azokhoz lesz program dögivel.chilisos írta:Android-ot nagyon szeretem, könnyű kezelni, iszonyat sok alkalmazás.
De egyik nap próbáltam egy új Windows Phone-os HTC-t. Eléggé brutálisan gyors és sima a működése...csak még kevés progi van rá.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Android-ot nagyon szeretem, könnyű kezelni, iszonyat sok alkalmazás.
De egyik nap próbáltam egy új Windows Phone-os HTC-t. Eléggé brutálisan gyors és sima a működése...csak még kevés progi van rá.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Én is nagyon megszerettem az Android-ot, nekem ez a második ilyen és remélem, hogy a következő is valami utód lesz.schumimodells írta:Én nagyon meg vagyok elégedve az androiddal,szerintem,a következő telóm is a SGS valamelyik utódja lesz.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Én nagyon meg vagyok elégedve az androiddal,szerintem,a következő telóm is a SGS valamelyik utódja lesz.
- gabec
- Moderátor

- Kapcsolat:
Tegnap elött én is Galaxy Gio-t vettem. Még tanulom az Androidot,de nem annyira bonyolult.

- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Mert ez így jobban jött kischumimodells írta:Miért nem Galaxy S-t?SepangbronzeM5 írta:Vettem egy Samsung Galaxy Gio-t, majd nem működött, visszavittem idegesen, majd kínaiul közölte velem a srác, hogy mit fog csinálni és most működik XD
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Miért nem Galaxy S-t?SepangbronzeM5 írta:Vettem egy Samsung Galaxy Gio-t, majd nem működött, visszavittem idegesen, majd kínaiul közölte velem a srác, hogy mit fog csinálni és most működik XD
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Vettem egy Samsung Galaxy Gio-t, majd nem működött, visszavittem idegesen, majd kínaiul közölte velem a srác, hogy mit fog csinálni és most működik XD
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Hungaroring - vezetéstechnikai pálya 
Három hónapos jogsival, az egyik legjobb voltam
Az időre teljesítendő feladatokat én nyertem.
Pár kép a pályáról (van videó is, majd felöltöm azt is):
Három hónapos jogsival, az egyik legjobb voltam
Pár kép a pályáról (van videó is, majd felöltöm azt is):
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Tavaly én azt használtam, amit az előző gazdija adott hozzá, de nem volt kérdés, hogy idén újat kell venni, mert az már akkor sem volt elfogadható állapotú, ráadásul egy kicsit kicsi is volt, így a parkolóban nagyon kellett vigyázni, hogy ne érjen le az alja. Most egy Hankook i* cept Sport-ot kapott.Labdacs írta:milyen?SepangbronzeM5 írta:Ma lett négy új téli gumija a Bömbinek
nekem még van két szezon az enyémekben, lassan-lassan fel kéne őket tetetni, bár ma reggel is +8 fok volt, amikor indultam.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
milyen?SepangbronzeM5 írta:Ma lett négy új téli gumija a Bömbinek
nekem még van két szezon az enyémekben, lassan-lassan fel kéne őket tetetni, bár ma reggel is +8 fok volt, amikor indultam.