Szerintem az egyik szentendreit már láttam én is. Vörös berlinetta, valami eladunk.hu (vagy valami ilyesmi) van az oldalára írva. Két héttel ezelőtt egymás mellett araszoltunk a Megyeri-híd felé.Labdacs írta:az első Ferrari, amit láttam, és amire emlékszem, az egy 348 TS volt. 1994-ben mentünk osztálykirándulásra Egerbe, és az M3-ason húzott el mellettünk. vidéki kisvárosban nevelkedtem, ott esély sem volt Ferrarit látni, ezért a következő elég sokára jött. anno, a 90-es évek elején-közepén azért még Budapesten sem lehetett minden nap látni. most már gyakorlatilag igen. egy darabig erre járkált a piros 599 GTO, most egy sárga 458 Italia császkál sokat a Szentendrei úton, de a szentendrei OMV kúton is gyakori vendég két F430.schumimodells írta:Jó sokat láttál,bár aki Ferrari múzeumba jár,annak könnyű.
Sajnos én nem láttam sokat élőben,kisvárosban ritkán fordul meg efféle pöpec autó.
De azért volt pár:
412 T
348 TS
F 430
Ennyire emlékszem.
Solymár felé szoktam látni egy WUP rendszámú antracit színű V8 California-t. Mivel a Váci úton dolgozom, arra felé elég sokat feltűnik egy-egy F430-as (berlinetta és spider is), álltam már piros lámpánál együtt 599-essel (vagy Fiorano,vagy GTO volt, nem tudom), de 612-est is láttam már. Mivel sokat hajóztam Ausztria, Németország, Hollandia vonalon, ott is összeakadtam pár Ferrarival: Testarossa, 512 TR, 348 TB-TS-Spyder, 355 Berlinetta-Spider, 308-GTB/GTS, 328 GTB/GTS, 365 GTB Daytona, 365 GTS Daytona, F50, F40 (egyben ültem is és álló helyzetbe adhattam 3-4 gázfröccsöt
Aztán 2006-ban az Akadémia előtt volt valami veterán rally startja, ott is fotóztam pár Ferrarit: