jajj, ez de kéne...SepangbronzeM5 írta:Hmmmchilisos írta:
tulképp ennek a kisunokájával járok.

jajj, ez de kéne...SepangbronzeM5 írta:Hmmmchilisos írta:

Pont ugyan ezt akartam leírni.Labdacs írta:szép ez, a színe is tetszik. viszont tényleg kár az ajtókért. 2011-ben vagy nyíljon minden, vagy semmi.french-car-fan írta:Csak egy "szutyok" Norev, de azért megveszem

szép ez, a színe is tetszik. viszont tényleg kár az ajtókért. 2011-ben vagy nyíljon minden, vagy semmi.french-car-fan írta:Csak egy "szutyok" Norev, de azért megveszem

Na ez szép!french-car-fan írta:Csak egy "szutyok" Norev, de azért megveszem

Ez teljes mértékig igaz, nem is lehetne másképpCamaro96 írta:egy BOSSnak mindig igaza van...XXDSepangbronzeM5 írta:Bassus, és igazad van...Camaro96 írta:nem csak akarnak, de ki is fognak! XDSepangbronzeM5 írta:LFA Nurburgring Edition és Aventador? Ezek ki akarnak engem fosztani!!!chilisos írta:Pár AA újdonság (az egyiket kifejezetten ajánlom Daninak)
Asked AA about the Lexus LFA Nurburg Edition, it's comming next year:
We will develop the LFA Nurburgring Edition which may be released by mid of next year.
So with the Aventador already 2 announcments for the 2012 Toyfair knownDear Sir,
Thank you for your email.
We are planning to make this version -2011 GT3 RS 4.0
Regards,
AA Collection Ltd

egy BOSSnak mindig igaza van...XXDSepangbronzeM5 írta:Bassus, és igazad van...Camaro96 írta:nem csak akarnak, de ki is fognak! XDSepangbronzeM5 írta:LFA Nurburgring Edition és Aventador? Ezek ki akarnak engem fosztani!!!chilisos írta:Pár AA újdonság (az egyiket kifejezetten ajánlom Daninak)
We will develop the LFA Nurburgring Edition which may be released by mid of next year.
So with the Aventador already 2 announcments for the 2012 Toyfair knownDear Sir,
Regards,
AA Collection Ltd

Bassus, és igazad van...Camaro96 írta:nem csak akarnak, de ki is fognak! XDSepangbronzeM5 írta:LFA Nurburgring Edition és Aventador? Ezek ki akarnak engem fosztani!!!chilisos írta:Pár AA újdonság (az egyiket kifejezetten ajánlom Daninak)
Regards,
AA Collection Ltd

nem csak akarnak, de ki is fognak! XDSepangbronzeM5 írta:LFA Nurburgring Edition és Aventador? Ezek ki akarnak engem fosztani!!!chilisos írta:Pár AA újdonság (az egyiket kifejezetten ajánlom Daninak)
Regards,
AA Collection Ltd

LFA Nurburgring Edition és Aventador? Ezek ki akarnak engem fosztani!!!chilisos írta:Pár AA újdonság (az egyiket kifejezetten ajánlom Daninak)
Regards,
AA Collection Ltd

na egy olyan LFA jöhet hozzám is!chilisos írta:Pár AA újdonság (az egyiket kifejezetten ajánlom Daninak)
Regards,
AA Collection Ltd

So with the Aventador already 2 announcments for the 2012 Toyfair known
Dear Sir,
Regards,
AA Collection Ltd

schumimodells írta:Norev?gabec írta:[img]http://i196.photobucket.com/albums/aa6/raidou-models/IAA%202011/IMG_9293.jpg[/img
[img]http://i196.photobucket.com/albums/aa6/raidou-models/IAA%202011/IMG_9296.jpg[/img
[img]http://i196.photobucket.com/albums/aa6/raidou-models/IAA%202011/IMG_9298.jpg[/img
[img]http://i196.photobucket.com/albums/aa6/raidou-models/IAA%202011/IMG_9290.jpg[/img

A B valóban gyengébb az ML-nél. Nekem az új ML jobban tetszik az előzőeknél, az első és a második generáció is kívül-belül gagyinak tűnt az én szememben, nem érdemelt volna csillagot az orrára.chilisos írta:A B-sztály elég gyengének tűnikgabec írta:
![]()
Az ML szép, de maga az autó nem tetszik. Szerintem túl nagypapis és unalmas a formája.

A B-sztály elég gyengének tűnikgabec írta:

Valóban jó lenne, ha már itt tartunk nekem egész pontosan egy 205 CTI 1.9 kéne sötétkék metálbanschumimodells írta:De jó volna diecastban.SepangbronzeM5 írta:Én is arra figyeltem fel, nagybátyámnak volt egy sötétkék 1.9-es és az bitang egy méregzsák volt. Igazából így a Seat is tetszik.schumimodells írta:De gyönyörű az a 205 Cabrio.