Ikarus sorozat - Atlas
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Re: Ikarus sorozat - Atlas
Nekem is megérkezett a 311-es ... 
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
szóval jól áll neki a távolság.Specti írta:Egy fokozattal jobb mint a retroautó sorozat ...Labdacs írta:ez minőségre kb milyen?Specti írta:http://www.editionsatlas.hu/collection/ika/IKARUS-311.html
jó, gondolom, 1500 frontért ne várjak sokat, de mégis.![]()
Kb. ilyesmire lehet számítani ...
[ Kép ]
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Egy fokozattal jobb mint a retroautó sorozat ...Labdacs írta:ez minőségre kb milyen?Specti írta:http://www.editionsatlas.hu/collection/ika/IKARUS-311.html
jó, gondolom, 1500 frontért ne várjak sokat, de mégis.
Kb. ilyesmire lehet számítani ...

- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ez minőségre kb milyen?Specti írta:http://www.editionsatlas.hu/collection/ika/IKARUS-311.html
jó, gondolom, 1500 frontért ne várjak sokat, de mégis.
- lazsoma
- Tag

- Kapcsolat:
Szépek,csak kár hogy az árak OLYAN MAGASAK és méretarány olyan kicsi.
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Azt mondják a retroautók fórumon, hogy mégis lesz Ikarus sorozat ... a jelenlegi infók szerint 20 darabos lesz... 
Sziasztok!
Eddig azt hittem hogy a 311 az Atlas Europai buszlegendái közé tartozik.De most láttom hogy ez egy új sorozat.Érdekelne gyűjti e valaki és rendszeresen kapja a e a meghirdetett modelleket?Csak azért érdekelne mert nem látok egyet se felkínálva a licit oldalakon a 311 es kivételével.Vagy ez csak a "fanatikus "rajongók ragaszkodása lenne és ebben már nem a bizniszt látták egyesek a megrendeléskor.Még egy kérdés lehet még valahol megrendelőlaphoz jutni?
Eddig azt hittem hogy a 311 az Atlas Europai buszlegendái közé tartozik.De most láttom hogy ez egy új sorozat.Érdekelne gyűjti e valaki és rendszeresen kapja a e a meghirdetett modelleket?Csak azért érdekelne mert nem látok egyet se felkínálva a licit oldalakon a 311 es kivételével.Vagy ez csak a "fanatikus "rajongók ragaszkodása lenne és ebben már nem a bizniszt látták egyesek a megrendeléskor.Még egy kérdés lehet még valahol megrendelőlaphoz jutni?
sziasztok!
Tudnátok nekem használható fénymásolatot küldeni a megrendelő szelvényről? Ha már azzal is lehet rendelni..... Vagy esetleg meg tudnátok mondani melyik újságba van a megrendelő szelvény, vagy hogy honnan lehet az eredetit beszerezi? Vagy valaki tudna nekem esetleg adni? Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm.
Tudnátok nekem használható fénymásolatot küldeni a megrendelő szelvényről? Ha már azzal is lehet rendelni..... Vagy esetleg meg tudnátok mondani melyik újságba van a megrendelő szelvény, vagy hogy honnan lehet az eredetit beszerezi? Vagy valaki tudna nekem esetleg adni? Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Valaki valami infó?chilisos írta:Erről van valami hír, hogy mikortól lehet rendelni?
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Erről van valami hír, hogy mikortól lehet rendelni?
Igen, néztem az index fórumon. A TV-shoposoknak kell visszaküldeni?Specti írta:Állítólag egy ilyen fénymásolt kuponnal is meg lehet rendelni ...Stroker írta:Ez nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Hogyan lehet megrendelni?
Az egyik járműipari szaklapban a közeljövőben fog megjelenni egy cikkem, ezzel kapcsolatban az Ikarus egyes típusaival mélyrehatóbban is foglalkoztam (tudtátok, hogy az Ikarus már 1976-ban elektromos hajtású autóbuszt készített?). A cikk írásakor azon filóztam, milyen jó lenne egy Ikarus modellbusz sorozat. Tessék, most itt van/lesz!![]()
Being automotivated is not a crime.
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Állítólag egy ilyen fénymásolt kuponnal is meg lehet rendelni ...Stroker írta:Ez nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Hogyan lehet megrendelni?
Az egyik járműipari szaklapban a közeljövőben fog megjelenni egy cikkem, ezzel kapcsolatban az Ikarus egyes típusaival mélyrehatóbban is foglalkoztam (tudtátok, hogy az Ikarus már 1976-ban elektromos hajtású autóbuszt készített?). A cikk írásakor azon filóztam, milyen jó lenne egy Ikarus modellbusz sorozat. Tessék, most itt van/lesz!
Ez nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Hogyan lehet megrendelni?
Az egyik járműipari szaklapban a közeljövőben fog megjelenni egy cikkem, ezzel kapcsolatban az Ikarus egyes típusaival mélyrehatóbban is foglalkoztam (tudtátok, hogy az Ikarus már 1976-ban elektromos hajtású autóbuszt készített?). A cikk írásakor azon filóztam, milyen jó lenne egy Ikarus modellbusz sorozat. Tessék, most itt van/lesz!
Being automotivated is not a crime.
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Ma röppent fel a nagy hír a retroautó fórumon ...chilisos írta:Specti írta:Igen, csak Ikarusok ... és Magyarországon jelent meg ...chilisos írta:Csak Ikarus-ok? Magyarországon is lehet majd kapni?![]()
![]()
![]()
Pedig megnéztem az Atlas honlapot, de nem láttam.
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9196187
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Specti írta:Igen, csak Ikarusok ... és Magyarországon jelent meg ...chilisos írta:Csak Ikarus-ok? Magyarországon is lehet majd kapni?![]()
![]()
Pedig megnéztem az Atlas honlapot, de nem láttam.