- 2014-02-12_20-30-49_839.jpg (1.28 MiB) Megtekintve 3059 alkalommal
- 2014-02-12_20-30-15_892.jpg (1.17 MiB) Megtekintve 3059 alkalommal
- 2014-02-12_20-31-27_15.jpg (1.36 MiB) Megtekintve 3059 alkalommal

Nem rossz!schumimodells írta:Ja.Missa írta:Kéket? Az a matricás Panamerican változat nem?schumimodells írta:A bicolor nekem nem tetszik annyira, a kéket viszont elfogadnám.Missa írta:Akkor ugyan az a változat van meg mind kettőnknek. Szerintem a bicolor után ez a polished a Nr2., aztán a burgundy.schumimodells írta:Nekem csak egy polished van, de volt valamikor bordó, meg ezüst is.Missa írta:Ja, valóban, azt el is felejtettem. De az egy kicsit "színtelenebb" volt mint a RARE, és azt hiszem hagyományos felnivel volt, nem a fekete felnis.Labdacs írta:volt sima ezüst is.Missa írta:599-esből, ami nekem nagyon bejönne, az a RARE burgundy-ezüst kivitel. Azért lehet, hogy elgondolkoznék a mostani, szintén RARE polished alu verzió cseréjén.Labdacs írta:nemnem. örülök is nekik nagyon.Missa írta:Labdacs írta:ma jöttek.![]()
Ezek sem mai "csirkék".
a 250 GTO tudom, hogy gagyi a Kyosho-hoz képest, de azért nem mutat ám rosszul, mint modell. amíg nem tesszük mellé a Kyosho-t.
az 599-esből meg ez a piros talán a leguncsibb verzió, de már hiányzott a gyűjteményből. beszerezni mostanában meg már nem is olyan egyszerű.
Nem is tudom, Elite változatban az 599-ből volt ez a vörös, a polished alu, a bicolor és talán a burgundy, ha jól sejtem.

Ja.Missa írta:Kéket? Az a matricás Panamerican változat nem?schumimodells írta:A bicolor nekem nem tetszik annyira, a kéket viszont elfogadnám.Missa írta:Akkor ugyan az a változat van meg mind kettőnknek. Szerintem a bicolor után ez a polished a Nr2., aztán a burgundy.schumimodells írta:Nekem csak egy polished van, de volt valamikor bordó, meg ezüst is.Missa írta:Ja, valóban, azt el is felejtettem. De az egy kicsit "színtelenebb" volt mint a RARE, és azt hiszem hagyományos felnivel volt, nem a fekete felnis.Labdacs írta:volt sima ezüst is.Missa írta:599-esből, ami nekem nagyon bejönne, az a RARE burgundy-ezüst kivitel. Azért lehet, hogy elgondolkoznék a mostani, szintén RARE polished alu verzió cseréjén.Labdacs írta:nemnem. örülök is nekik nagyon.Missa írta:Labdacs írta:ma jöttek.![]()
Ezek sem mai "csirkék".
a 250 GTO tudom, hogy gagyi a Kyosho-hoz képest, de azért nem mutat ám rosszul, mint modell. amíg nem tesszük mellé a Kyosho-t.
az 599-esből meg ez a piros talán a leguncsibb verzió, de már hiányzott a gyűjteményből. beszerezni mostanában meg már nem is olyan egyszerű.
Nem is tudom, Elite változatban az 599-ből volt ez a vörös, a polished alu, a bicolor és talán a burgundy, ha jól sejtem.

Kéket? Az a matricás Panamerican változat nem?schumimodells írta:A bicolor nekem nem tetszik annyira, a kéket viszont elfogadnám.Missa írta:Akkor ugyan az a változat van meg mind kettőnknek. Szerintem a bicolor után ez a polished a Nr2., aztán a burgundy.schumimodells írta:Nekem csak egy polished van, de volt valamikor bordó, meg ezüst is.Missa írta:Ja, valóban, azt el is felejtettem. De az egy kicsit "színtelenebb" volt mint a RARE, és azt hiszem hagyományos felnivel volt, nem a fekete felnis.Labdacs írta:volt sima ezüst is.Missa írta:599-esből, ami nekem nagyon bejönne, az a RARE burgundy-ezüst kivitel. Azért lehet, hogy elgondolkoznék a mostani, szintén RARE polished alu verzió cseréjén.Labdacs írta:nemnem. örülök is nekik nagyon.Missa írta:Labdacs írta:ma jöttek.![]()
Ezek sem mai "csirkék".

A bicolor nekem nem tetszik annyira, a kéket viszont elfogadnám.Missa írta:Akkor ugyan az a változat van meg mind kettőnknek. Szerintem a bicolor után ez a polished a Nr2., aztán a burgundy.schumimodells írta:Nekem csak egy polished van, de volt valamikor bordó, meg ezüst is.Missa írta:Ja, valóban, azt el is felejtettem. De az egy kicsit "színtelenebb" volt mint a RARE, és azt hiszem hagyományos felnivel volt, nem a fekete felnis.Labdacs írta:volt sima ezüst is.Missa írta:599-esből, ami nekem nagyon bejönne, az a RARE burgundy-ezüst kivitel. Azért lehet, hogy elgondolkoznék a mostani, szintén RARE polished alu verzió cseréjén.Labdacs írta:nemnem. örülök is nekik nagyon.Missa írta:Labdacs írta:ma jöttek.![]()
Ezek sem mai "csirkék".

Akkor ugyan az a változat van meg mind kettőnknek. Szerintem a bicolor után ez a polished a Nr2., aztán a burgundy.schumimodells írta:Nekem csak egy polished van, de volt valamikor bordó, meg ezüst is.Missa írta:Ja, valóban, azt el is felejtettem. De az egy kicsit "színtelenebb" volt mint a RARE, és azt hiszem hagyományos felnivel volt, nem a fekete felnis.Labdacs írta:volt sima ezüst is.Missa írta:599-esből, ami nekem nagyon bejönne, az a RARE burgundy-ezüst kivitel. Azért lehet, hogy elgondolkoznék a mostani, szintén RARE polished alu verzió cseréjén.Labdacs írta:nemnem. örülök is nekik nagyon.Missa írta:Labdacs írta:ma jöttek.![]()
Ezek sem mai "csirkék".

Nekem csak egy polished van, de volt valamikor bordó, meg ezüst is.Missa írta:Ja, valóban, azt el is felejtettem. De az egy kicsit "színtelenebb" volt mint a RARE, és azt hiszem hagyományos felnivel volt, nem a fekete felnis.Labdacs írta:volt sima ezüst is.Missa írta:599-esből, ami nekem nagyon bejönne, az a RARE burgundy-ezüst kivitel. Azért lehet, hogy elgondolkoznék a mostani, szintén RARE polished alu verzió cseréjén.Labdacs írta:nemnem. örülök is nekik nagyon.Missa írta:Labdacs írta:ma jöttek.![]()
Ezek sem mai "csirkék".

Ja, valóban, azt el is felejtettem. De az egy kicsit "színtelenebb" volt mint a RARE, és azt hiszem hagyományos felnivel volt, nem a fekete felnis.Labdacs írta:volt sima ezüst is.Missa írta:599-esből, ami nekem nagyon bejönne, az a RARE burgundy-ezüst kivitel. Azért lehet, hogy elgondolkoznék a mostani, szintén RARE polished alu verzió cseréjén.Labdacs írta:nemnem. örülök is nekik nagyon.Missa írta:Labdacs írta:ma jöttek.![]()
Ezek sem mai "csirkék".

volt sima ezüst is.Missa írta:599-esből, ami nekem nagyon bejönne, az a RARE burgundy-ezüst kivitel. Azért lehet, hogy elgondolkoznék a mostani, szintén RARE polished alu verzió cseréjén.Labdacs írta:nemnem. örülök is nekik nagyon.Missa írta:Labdacs írta:ma jöttek.![]()
Ezek sem mai "csirkék".

599-esből, ami nekem nagyon bejönne, az a RARE burgundy-ezüst kivitel. Azért lehet, hogy elgondolkoznék a mostani, szintén RARE polished alu verzió cseréjén.Labdacs írta:nemnem. örülök is nekik nagyon.Missa írta:Labdacs írta:ma jöttek.![]()
Ezek sem mai "csirkék".

Elhiszem.Labdacs írta:ezek gyönyörűek viszont.Labdacs írta:ja, még ezek is:

nem, de itt volt az ideje már, hogy legyen.schumimodells írta:Szép modellek, grat.
Piros 599-ed nem volt még?

nemnem. örülök is nekik nagyon.Missa írta:Labdacs írta:ma jöttek.![]()
Ezek sem mai "csirkék".

Labdacs írta:ma jöttek.

jó nagyok.schumimodells írta:Nagyon szépek, főleg a nagy fehér.truckster írta:Börzedelem.
Fantom Úr eddig Labdacs garázsában parkolt, a Sun Star Platinum 59 Bonneville pedig akciós a ModelCarWorld-ön és valaki már behozott belőle helyettem. A láthatóan otrombább képek az én telefonomról, a profibb Rojsz fotók Labdacsot dícsérik

Nagyon szépek, főleg a nagy fehér.truckster írta:Börzedelem.
Fantom Úr eddig Labdacs garázsában parkolt, a Sun Star Platinum 59 Bonneville pedig akciós a ModelCarWorld-ön és valaki már behozott belőle helyettem. A láthatóan otrombább képek az én telefonomról, a profibb Rojsz fotók Labdacsot dícsérik