Egyébként, nem túlzottan érdekel, hogy mi hány lóerő. Az a lényeg, ha vezetek valamit, azt élvezzem. Csak számomra elég furcsa számadatokkal bír az F40-en, viszont formára mindent visz számomra Ferrari téren.Labdacs írta:nem dedós picit ez az autóskártyás hozzáállás?frenchcarfan írta:Nekem nem a turbóval van bajom, mivel nagyon szorgalmazom a használatát. Csak egy 2,9-es V8-asból mindössze "csak" 471 lóerőt sajtoltak ki két turbó segítségével és mindezt '87-ben. Holott 85-ben az 1,5-ös turbó F1-es blokkok tudtak 700 lóerőket produkálni és az R5 Maxi 1,6-os turbós motorja is 360 paripát tartalmazott. Arról nem is beszélve, hogy egy csúcsra hegyezett F1-es turbó blokk, olykor jobban bírta mint az F40-es V8-asa.Camaro96 írta:Kösz mindenkinek!
Viktor, ne csodálkozz, akkor mindenki szeretett turbófeltöltőkkel játszani.
Pakkot kaptam
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Re: Pakkot kaptam
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
A napokban pont erről beszélgettem egy Ferrarissal, aki egyébként külföldön él, de egy hazai Citroenes szervizbe hozza az F430-asát...Missa írta:"egy csúcsra hegyezett F1-es turbó blokk, olykor jobban bírta mint az F40-es V8-asa"frenchcarfan írta:Nekem nem a turbóval van bajom, mivel nagyon szorgalmazom a használatát. Csak egy 2,9-es V8-asból mindössze "csak" 471 lóerőt sajtoltak ki két turbó segítségével és mindezt '87-ben. Holott 85-ben az 1,5-ös turbó F1-es blokkok tudtak 700 lóerőket produkálni és az R5 Maxi 1,6-os turbós motorja is 360 paripát tartalmazott. Arról nem is beszélve, hogy egy csúcsra hegyezett F1-es turbó blokk, olykor jobban bírta mint az F40-es V8-asa.Camaro96 írta:Kösz mindenkinek!
Hát ebben azért én egy kicsit kételkedem. Biztos volt olyan, hogy egy F40 motor hamar bedobta a törülközőt. Valljuk be ez minden szerkezettel előfordulhat. De az F40 motor és az F40-es maga is inkább hosszútávú versenyeken indult. Uram bocsá' még 24 órásokon is. A korosztálya F1 motorjai volt, hogy csak egy-egy edzésnyit, pole-position kivívásdi erejéig bírták. A másnapi versenyen már egy tök új motorral indultak, ami esetleg nem is volt annyira kihegyezve, mint az előző napi. Szóval szerintem ha nem az volt a cél az F40-nél, hogy sokáig bírja, kihoztak volna abból a motorból is simán 7-800 LE-t, vagy többet is. Csak rövid ideig.
A F40-es tulajok java, csak tréleren viszi a kocsiját, mert vagy a turbó hal meg, vagy a szelepfedél tömítés, de az sem ritka, hogy valamelyik első kerék kifordul alóla
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nem dedós picit ez az autóskártyás hozzáállás?frenchcarfan írta:Nekem nem a turbóval van bajom, mivel nagyon szorgalmazom a használatát. Csak egy 2,9-es V8-asból mindössze "csak" 471 lóerőt sajtoltak ki két turbó segítségével és mindezt '87-ben. Holott 85-ben az 1,5-ös turbó F1-es blokkok tudtak 700 lóerőket produkálni és az R5 Maxi 1,6-os turbós motorja is 360 paripát tartalmazott. Arról nem is beszélve, hogy egy csúcsra hegyezett F1-es turbó blokk, olykor jobban bírta mint az F40-es V8-asa.Camaro96 írta:Kösz mindenkinek!
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
"egy csúcsra hegyezett F1-es turbó blokk, olykor jobban bírta mint az F40-es V8-asa"frenchcarfan írta:Nekem nem a turbóval van bajom, mivel nagyon szorgalmazom a használatát. Csak egy 2,9-es V8-asból mindössze "csak" 471 lóerőt sajtoltak ki két turbó segítségével és mindezt '87-ben. Holott 85-ben az 1,5-ös turbó F1-es blokkok tudtak 700 lóerőket produkálni és az R5 Maxi 1,6-os turbós motorja is 360 paripát tartalmazott. Arról nem is beszélve, hogy egy csúcsra hegyezett F1-es turbó blokk, olykor jobban bírta mint az F40-es V8-asa.Camaro96 írta:Kösz mindenkinek!
Hát ebben azért én egy kicsit kételkedem. Biztos volt olyan, hogy egy F40 motor hamar bedobta a törülközőt. Valljuk be ez minden szerkezettel előfordulhat. De az F40 motor és az F40-es maga is inkább hosszútávú versenyeken indult. Uram bocsá' még 24 órásokon is. A korosztálya F1 motorjai volt, hogy csak egy-egy edzésnyit, pole-position kivívásdi erejéig bírták. A másnapi versenyen már egy tök új motorral indultak, ami esetleg nem is volt annyira kihegyezve, mint az előző napi. Szóval szerintem ha nem az volt a cél az F40-nél, hogy sokáig bírja, kihoztak volna abból a motorból is simán 7-800 LE-t, vagy többet is. Csak rövid ideig.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Nekem nem a turbóval van bajom, mivel nagyon szorgalmazom a használatát. Csak egy 2,9-es V8-asból mindössze "csak" 471 lóerőt sajtoltak ki két turbó segítségével és mindezt '87-ben. Holott 85-ben az 1,5-ös turbó F1-es blokkok tudtak 700 lóerőket produkálni és az R5 Maxi 1,6-os turbós motorja is 360 paripát tartalmazott. Arról nem is beszélve, hogy egy csúcsra hegyezett F1-es turbó blokk, olykor jobban bírta mint az F40-es V8-asa.Camaro96 írta:Kösz mindenkinek!
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Kösz mindenkinek!
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Még mindig ez a legjobb, még annak ellenére is, hogy ...
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Gratulésön.
Ez aztán döfi.
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Napi fiécsör a tologatható ülések. 
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Gratula! Igen szép darab
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Pár gyors telós kép amíg az idő nem engedi, hogy kimenjek rendesen fotózni.

Teljesen beleszerettem. Nagyon részletes. Nem zavaróak a karos ajtók, nagyon precízek. És szerintem fotómaratott dolgok vannak rajta...nem tudtam h az 99-ben már élt. Full plüss, belül szép fabetét-szerűségek, biztonsági övek. Hihetetlenül egyben van. Nameg, élőben láttam egy pillanatra Yat Ming Tucker-t de nem tűnt fel hogy ekkora dög...azt gondoltam kisebb, a filmben sem tűnt ilyen batárnak...pedig rájöhettem volna, mert elöl-hátul háromszemélyes kanapé van benne. Szélességre a modell kiadja az Ecto 1-et, ami messze a legnagyobb modellem, hosszra meg szinte hajszálpontosan akkora mint a Generális. Viszont kb olyan magas is, kicsit magasabb. És dögnehéz. Imádom.Missa írta:truckster írta:Gratulálok a CMC-hez, gyönyörű gép...én is nagyon vágyom egy CMC-re, na majd egyszer.
Addig is, itt van a mostani örömöm forrása:
Gyönyörű, annak ellenére hogy 1999-es modell, nagyon szép kárpitozás, hibátlan festés, rengeteg apró részlet...és tekintélyes méretű hintó ez is. Ráadásul az eBay-eladó valami lakkhibát írt rajta, én viszont a világon semmit nem látok, tökéletes!![]()
Nagyon szép színe van!
Na és a hátulja! Hát az valami eszméletlen ahogy kinéz! Ekkora batár farmotorost. Nem semmi.
Húdenagyon megvenném...de nekem börzéig teljes kuss, és ott is kb 20 a keret :/Labdacs írta:van nálam egy ilyen is. azon gondolkodom, megtartsam-e.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nemsokára.Missa írta:Pár kép róla? Esetleg egy kis bemutató? Érdekelne.Labdacs írta:a ts-ből egy példány marad nálam.Missa írta:Van egy sejtésem, hogy a fekete F40 nem marad Nálad.Labdacs írta:pakkosodtam én is.![]()
Viszont a 348 TS-ről érdekelnének a benyomások. Vagy az is "vándorol" tovább?
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Pár kép róla? Esetleg egy kis bemutató? Érdekelne.Labdacs írta:a ts-ből egy példány marad nálam.Missa írta:Van egy sejtésem, hogy a fekete F40 nem marad Nálad.Labdacs írta:pakkosodtam én is.![]()
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
van nálam egy ilyen is. azon gondolkodom, megtartsam-e.
- Csatolmányok
-
- IMG_8749.JPG (57.64 KiB) Megtekintve 4309 alkalommal
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
a ts-ből egy példány marad nálam.Missa írta:Van egy sejtésem, hogy a fekete F40 nem marad Nálad.Labdacs írta:pakkosodtam én is.![]()
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
várlak szeretettel.Camaro96 írta:Hohóó, ott az ótóm!Labdacs írta:pakkosodtam én is.Amint lehet, repülök is érte.
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Hohóó, ott az ótóm!Labdacs írta:pakkosodtam én is.