Ma a kacatjaim közt turkáltam. Aztán találtam valamit, amit már nagyon régóta kerestem:

- zz top.jpg (1.45 MiB) Megtekintve 6067 alkalommal
Ezt még én csináltam, vagy 20-22 éve, egy hosszú, magányos éjszakai szolgálatom alatt, a "Csepel" nevű hajó gépműhelyében. Előző nap, a sárgaréz lemez tábla többi részéből, valami vízszűrő félét gyártottam, mert a Constanta-ban állomásozásunkkor a tengervíz szétette az acél szűrőkosarat. A szűrőgyártás közben fogalmazódott meg bennem,hogy a maradékból csinálok egy ZZ Top kulcstartót. Akkoriban ment valamelyik klipjük a Super Chanel-en és abban volt egy ilyen. Gondoltam menő lesz a FIAT Regata-m kulcsához. Jó is lett, csak a krómozás maradt el mindig. Aztán félre lett téve. Amikor a farmerem farzsebébe tettem egyszer a sluszkulcsot és óvatlanul leültem, seggbe szúrt.

Után a sokáig a belső tükrön lógott. Aztán eltünt, de ma előkerült!
Na, a kulcstartó már meg van, most már csak egy sluszkulcs kellene, mondjuk egy Charger-hez.
Valami ilyesmire gondoltam:

- 1968-dodge-charger.jpg (62.99 KiB) Megtekintve 6067 alkalommal
Lényeg, hogy '68-as legyen (esetleg '69-es vagy '70-es), kétszínű, vinil tetős, bee csíkok a seggén, R/T változat legyen. Minimum 383-as, vagy még nagyobb Magnum motorral. Esetleg 426-os Hemi. Tojok rá mennyit fogyaszt!

Mindjárt nézem is, hogy nyertem-e a lottón.
Aztán ha meg van a kocsi, a kulcstartót már hip-hopp ráteszem, aztán jöhet a:
Sajnos a szakáll nem jött össze, próbáltam növeszteni egy Dusty Hill - Bill Gibbons féle szőrzetet, de az enyém olyas formára nő mint Kossuth-é.