Revell ferrarischumimodells írta:Fog jönni egy ilyen is nekem.

Hát... nehéz, de menni fog :D de aztán a modelles keretem lenullázódikschumimodells írta:Csak győzzed ki is fizetni őket. :Dfrench-car-fan írta:Köszönöm, most felvették a telefont ott kint is... :D Úgy hogy lehet, hogy lesz megane, meg r5 is :Dschumimodells írta:Szép nagyon ebben a szinben,gratulálok hozzá.
Nekem is kell hamarosan egy ilyen,augusztusban,ha ven veszek Sansung Galaxy S-t,akkor ez tuti,hogy jön. De remélem,veszek.
Egyébbként meg gratula hozzá.

Csak győzzed ki is fizetni őket. :Dfrench-car-fan írta:Köszönöm, most felvették a telefont ott kint is... :D Úgy hogy lehet, hogy lesz megane, meg r5 is :Dschumimodells írta:Szép nagyon ebben a szinben,gratulálok hozzá.
Nekem is kell hamarosan egy ilyen,augusztusban,ha ven veszek Sansung Galaxy S-t,akkor ez tuti,hogy jön. De remélem,veszek.

Köszönöm, most felvették a telefont ott kint is... :D Úgy hogy lehet, hogy lesz megane, meg r5 is :Dschumimodells írta:Szép nagyon ebben a szinben,gratulálok hozzá.