Retroautó hírek
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Retroautó hírek
Azért nem olyan rossz ez.
- Csatolmányok
-
- 1z4xrgp.jpg (114.99 KiB) Megtekintve 6405 alkalommal
-
- 2hf2gdj.jpg (124.58 KiB) Megtekintve 6405 alkalommal
-
- jh8tc3.jpg (136.39 KiB) Megtekintve 6405 alkalommal
-
- r8w8j8.jpg (115.53 KiB) Megtekintve 6405 alkalommal
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Tudsz még valami más modellekről is?Specti írta:A Ticoról meg a Cieloról én is tudok, de azt is biztos infoból tudom, hogy a Matiz elkészítésének az IXO még neki sem fogott …schumimodells írta:Azt olvastam a Miniauto-n, hogy azok is lesznek.Specti írta:Csak ami igazán tetszik … pl. jó lenne, ha Daewoo modellek is kiadnának, … tudom, hogy a témán kívül esik, de azért elfogadnám ifjúkorom autóit, mint a Cielo, a Tico és persze a Matiz …schumimodells írta:Nem veszel többet?Specti írta:Nem ...schumimodells írta: Apropó: a Dacia Sportot beszerezted?
Ne felejtsd, hogy a már kiadott Dacia 1309-es is egy 1995-ös modell, mint a Cielo, meg a Tico.
schumimodells írta:Új román tesztsorozat.
Úgy látszik, a Taxi próbaszéria nem volt sikeres, most ezzel próbálkoznak.
Hát mit mondjak....nem valami minőségi,a retroautók sokkal jobban néz ki szerintem,ha már ilyen Countachot vennék,BMW stb azt minőségibbet vennék akkormár,az a Murciealago hogy néz ki már? Ha találok majd 1 számot épp ami tetszik lehet megveszem,de nem nagyon fog érdekelni...elég a retro most bőven.Taxi tetszene,megvennék belőle 1 2 darabot énis:) Főled a Daciat ugye :D

- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
A Ticoról meg a Cieloról én is tudok, de azt is biztos infoból tudom, hogy a Matiz elkészítésének az IXO még neki sem fogott …schumimodells írta:Azt olvastam a Miniauto-n, hogy azok is lesznek.Specti írta:Csak ami igazán tetszik … pl. jó lenne, ha Daewoo modellek is kiadnának, … tudom, hogy a témán kívül esik, de azért elfogadnám ifjúkorom autóit, mint a Cielo, a Tico és persze a Matiz …schumimodells írta:Nem veszel többet?Specti írta:Nem ...schumimodells írta: Apropó: a Dacia Sportot beszerezted?
Ne felejtsd, hogy a már kiadott Dacia 1309-es is egy 1995-ös modell, mint a Cielo, meg a Tico.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Azt olvastam a Miniauto-n, hogy azok is lesznek.Specti írta:Csak ami igazán tetszik … pl. jó lenne, ha Daewoo modellek is kiadnának, … tudom, hogy a témán kívül esik, de azért elfogadnám ifjúkorom autóit, mint a Cielo, a Tico és persze a Matiz …schumimodells írta:Nem veszel többet?Specti írta:Nem ...schumimodells írta: Apropó: a Dacia Sportot beszerezted?
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Csak ami igazán tetszik … pl. jó lenne, ha Daewoo modellek is kiadnának, … tudom, hogy a témán kívül esik, de azért elfogadnám ifjúkorom autóit, mint a Cielo, a Tico és persze a Matiz …schumimodells írta:Nem veszel többet?Specti írta:Nem ...schumimodells írta: Apropó: a Dacia Sportot beszerezted?
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nem veszel többet?Specti írta:Nem ...schumimodells írta: Apropó: a Dacia Sportot beszerezted?
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Nem ...schumimodells írta: Apropó: a Dacia Sportot beszerezted?
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Én tutira kihagyom, a Taxiból még beszereztem volna egy-két érdekesebb darabot. Ennek még talpazatja sincs.Specti írta:Én még reménykedem, hogy a taxis sorozat beindul … Szerintem ennek az ,,álomautó” sorozatnak még annyi esélyes sincs …
A legjobb egy versenyautó sorozat lenne.
Apropó: a Dacia Sportot beszerezted?
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Én még reménykedem, hogy a taxis sorozat beindul … Szerintem ennek az ,,álomautó” sorozatnak még annyi esélyes sincs …
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Új román tesztsorozat.
- Csatolmányok
-
- 2h71ge9.jpg (211.63 KiB) Megtekintve 6220 alkalommal
-
- 2hh3ipx.jpg (240.31 KiB) Megtekintve 6220 alkalommal
-
- 2uygdj5.jpg (677.92 KiB) Megtekintve 6220 alkalommal
-
- 10qfcaq.jpg (287.4 KiB) Megtekintve 6220 alkalommal
-
- 10z30ie.jpg (205.03 KiB) Megtekintve 6220 alkalommal
-
- 30979t0.jpg (279.81 KiB) Megtekintve 6220 alkalommal
-
- i2r0x0.jpg (142.25 KiB) Megtekintve 6220 alkalommal
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Bencynek.
- Csatolmányok
-
- IMG_3194a.jpg (92.03 KiB) Megtekintve 6330 alkalommal
-
- IMG_3195a.jpg (94.15 KiB) Megtekintve 6330 alkalommal
Akkor már biztos hogy az lesz? Jajj de jó :D Azt már borzasztóan váromschumimodells írta:Jövő héten.Benci írta:Lehet már tudni hogy mikor lesz Dacia Sport?:DLabdacs írta:szerintem illik hozzá.Specti írta:Ennél kellemesebb színt is el tudtam volna képzelni …![]()

- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Jövő héten.Benci írta:Lehet már tudni hogy mikor lesz Dacia Sport?:DLabdacs írta:szerintem illik hozzá.Specti írta:Ennél kellemesebb színt is el tudtam volna képzelni …![]()
Lehet már tudni hogy mikor lesz Dacia Sport?:DLabdacs írta:szerintem illik hozzá.Specti írta:Ennél kellemesebb színt is el tudtam volna képzelni …![]()

Lehet már tudni hogy mikor lesz Dacia Sport?:DLabdacs írta:szerintem illik hozzá.Specti írta:Ennél kellemesebb színt is el tudtam volna képzelni …![]()

- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
szerintem illik hozzá.Specti írta:Ennél kellemesebb színt is el tudtam volna képzelni …![]()
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ezt inkább kihagyom, és a Daciára várok.Specti írta:Ennél kellemesebb színt is el tudtam volna képzelni …![]()
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Ennél kellemesebb színt is el tudtam volna képzelni …