Norev Golf II.Labdacs írta:mit?schumimodells írta:Ezt én is nagyon várom.
(nálam nem jelenik meg semmi.)

mit?schumimodells írta:Ezt én is nagyon várom.

Így úgy tűnik, hogy jó. Én még kifestetlenül láttam és úgy is bejött.

Ennek már tetszik a motorja?

Ezen én is meglepődtem.Labdacs írta:2012-ben legalább a hátfal nyílhatna. vagy akkor semmi. a hideg kiráz ettől a felemás megoldástól.schumimodells írta:Renault Colorale 1953 Solido 1:18

Ezen én is meglepődtem.Labdacs írta:2012-ben legalább a hátfal nyílhatna. vagy akkor semmi. a hideg kiráz ettől a felemás megoldástól.schumimodells írta:Renault Colorale 1953 Solido 1:18

DettóLabdacs írta:2012-ben legalább a hátfal nyílhatna. vagy akkor semmi. a hideg kiráz ettől a felemás megoldástól.schumimodells írta:Renault Colorale 1953 Solido 1:18

A lengőkarok gondolom nem így lesznek lefestve, ha megjelenik.

2012-ben legalább a hátfal nyílhatna. vagy akkor semmi. a hideg kiráz ettől a felemás megoldástól.schumimodells írta:Renault Colorale 1953 Solido 1:18

MIII RS-re értettem. Az is kapható ebben a színben sőt, a Clio III is (mint ahogy a Clio II RS is kapható volt). Csak nagyon drága a fényezés felára. Magyarországon csak egy liquid yellow Clio II-esről tudok.schumimodells írta:Nehéz lenne megrendelni, hiszen már jópár éve lecserélték ezt a Mégane-t.Stroker írta:Renault R26R (liquid yellow / Sirius yellow)
[ Kép ]
Nem szeretem a sárga színt, de ez a liquid yellow élőben fantasztikusan néz ki. Ha lenne pénzem új Mégane-ra, biztosan ebben a színben rendelném meg. Fekete felnivel, piros belsővel.

Nehéz lenne megrendelni, hiszen már jópár éve lecserélték ezt a Mégane-t.Stroker írta:Renault R26R (liquid yellow / Sirius yellow)
[ Kép ]
Nem szeretem a sárga színt, de ez a liquid yellow élőben fantasztikusan néz ki. Ha lenne pénzem új Mégane-ra, biztosan ebben a színben rendelném meg. Fekete felnivel, piros belsővel.