szépek.
Pakkot kaptam
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Pakkot kaptam
gratula hozzá!
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Köszi!
Bizony, örülök is, hogy enyém az elsőszámú :D
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Gratula.
Nem semmi, pont az első modell a tied.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Szép fogás!!!
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ezek jöttek ma

és a ráadás
(a kép kicsit homályos, de a lényeg látszik)

és a ráadás

- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
szép!janee írta:Na,ismét egy régi vágy teljesült,képek holnap.'67 Olds 442
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Szép darabjanee írta:Na,ismét egy régi vágy teljesült,képek holnap.'67 Olds 442
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
janee írta:Na,ismét egy régi vágy teljesült,képek holnap.'67 Olds 442
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nagyon szép, grat hozzá.janee írta:Na,ismét egy régi vágy teljesült,képek holnap.'67 Olds 442
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Tetszik ez a járgány! Gratulálok!janee írta:Na,ismét egy régi vágy teljesült,képek holnap.'67 Olds 442
Na,ismét egy régi vágy teljesült,képek holnap.'67 Olds 442
- Csatolmányok
-
- 4fa0304d65a25.jpg (53.56 KiB) Megtekintve 6040 alkalommal
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ami szerintem fontos a történet szempontjából: mindegyik 0km-esen került hozzánk, tehát nem beszélhetünk az előző tulaj hanyagságáról, mint befolyásoló tényezőről, mert az is sokat számít.Labdacs írta: nekünk volt Golf III, Polo-ból a disznószemű, a könnyzacskós, A4-esből 2 fajta, Golf V, Jazz-ből mindkét generáció (ha a mókás kis ős-Jazzt nem számítjuk).
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
405-öst, 406-ost azt vennék én is, akár holnap.Missa írta: Mondjuk a 405-sel nekem sem volt sok bajom. Szerettem is! Na, és szép is volt!
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
bocs, amióta új barátnője van, akinek meg egy Civic-je, azóta nem.Labdacs írta: "megint nem indul a Panda, kell menni esküvőt fotózni, egy óra múlva Budaörsön kéne lennem, kölcsönadjátok a Golfot?"
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nyilván mindenki a saját tapasztalatai alapján választ, de én elég sokszor hallom azt, hogy "a pözsó megint szervizben van, apukának elő kellett venni a régi Mercit", vagy telefonban ezt a sógoromtól, hogy "megint nem indul a Panda, kell menni esküvőt fotózni, egy óra múlva Budaörsön kéne lennem, kölcsönadjátok a Golfot?" a nagybátyám ZX-ét nem is sorolom ide, mert igaz, hogy az maga az állatorvosi ló, viszont azt úgy örökölte valakitől, és látszott rajta, hogy nulla karbantartásban részesült 16 évig.french-car-fan írta:Nálunk fordított a helyzet. Bírta a CX, bírta a 405, Thalia, bírja a C5, de bírta még a 206,307,207 és most a 308. Viszont nem bírta az Astra, a Golf II & III, A6 2,5 TDI '99, Bora, Passat. Százszor annyi bajuk van, mint nekünk eddig bármivel.Labdacs írta:ha most kéne új autót vennem, és lenne rá pénzem, valószínűleg Golf VI lenne az, egy jó kis TSI motorral, ha nagyon vastag lennék, DSG váltóval.Missa írta:Hát nem lehet őket vádolni ezzel. Őszintén egy mai VW sem dobogtatja meg a szívem. Nincs olyan típusuk amire csettinteni tudnék. Talán-talán a csótány szerű Passat CC. De az is csak a Merci CLS vonulat után érzése. De már látom a a BMW és az Audi is csinál valami hasonlót.Labdacs írta:nna igen, a VW-t nem lehet azzal vádolni, hogy túlzottan izgalmas formai megoldásokat alkalmazott volna. viszont cserében van olyan belőlük, ami még ma is gurul.Missa írta:Na most magamra zúdítom a "népharagot".Labdacs írta:.![]()
VW Santana - hihetetlen, hogy egy ilyen jellegtelen autót is megformáznak 1:18-ban.![]()
Félre ne értsetek, nem a modellt cikizem. Csak emlékszem, amikor '88-89-ben felszabadították a nyugati autóbehozatalt, nem kevés ilyen járgány került be az országba. Persze volt ami Passat néven. Akkor kb. 6-7 éves konstrukció volt és hihetetlenül "doboz"...
Na szóval, VW-k nem szívdobogtatóak, de állítólag jók. Persze tudok olyanokról, akik ilyen-olyan okokból nem kedvelik.
voltak különböző gondjaim VW-ekkel, de ez a Golf, ami most van, becsülettel teszi a dolgát. én nagyon vigyáztam rá az első egy évében, aztán utána mindenki más használja a családban, amióta nekem megvan a Honda. azóta 90ezer km ment bele, de ha elviszem lemosatni, meg kipucolni belül, akkor gyakorlatilag nem mondod meg, hogy két hónapos, vagy 4 éves-e. Van a családban franszhia, meg olasz gép is, azoknak ugyanilyen bánásmód, ugyanennyi futás mellett (bocs, a franciára apósom még vigyáz is nagyon) lóg a belük.
nekünk volt Golf III, Polo-ból a disznószemű, a könnyzacskós, A4-esből 2 fajta, Golf V, Jazz-ből mindkét generáció (ha a mókás kis ős-Jazzt nem számítjuk). ezek közül az összes probléma nélkül ment, leszámítva a könnyzacskós pólókat. azokra benzint öntöttem volna.
én ilyen hülye sznob vagyok, engem már egy kiégett beltéri izzó, vagy egy nyöszörgés is zavar, és az az igazság, hogy a franciák/olaszok, amikor mentek is, akkor is produkálták ezeket a cuccokat, viszont a németek még a halálukban is mentesek voltak ilyesmiktől (kivéve a fekete disznószeműt, de azt mondom, benzinnel leönteni való volt) és nekem ezek sokat számítanak.
hangsúlyozom, hogy ezek saját tapasztalatok, nem vonom kétségbe, hogy nálad más a helyzet, tudom, hogy bele lehet futni mindenből egy jó kis pofonba, ezért is nem kell foggal-körömmel védeni semmit.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Mondjuk a 405-sel nekem sem volt sok bajom. Szerettem is! Na, és szép is volt!french-car-fan írta:Nálunk fordított a helyzet. Bírta a CX, bírta a 405, Thalia, bírja a C5, de bírta még a 206,307,207 és most a 308. Viszont nem bírta az Astra, a Golf II & III, A6 2,5 TDI '99, Bora, Passat. Százszor annyi bajuk van, mint nekünk eddig bármivel.Labdacs írta:ha most kéne új autót vennem, és lenne rá pénzem, valószínűleg Golf VI lenne az, egy jó kis TSI motorral, ha nagyon vastag lennék, DSG váltóval.Missa írta:Hát nem lehet őket vádolni ezzel. Őszintén egy mai VW sem dobogtatja meg a szívem. Nincs olyan típusuk amire csettinteni tudnék. Talán-talán a csótány szerű Passat CC. De az is csak a Merci CLS vonulat után érzése. De már látom a a BMW és az Audi is csinál valami hasonlót.Labdacs írta:nna igen, a VW-t nem lehet azzal vádolni, hogy túlzottan izgalmas formai megoldásokat alkalmazott volna. viszont cserében van olyan belőlük, ami még ma is gurul.Missa írta:Na most magamra zúdítom a "népharagot".Labdacs írta:.![]()
VW Santana - hihetetlen, hogy egy ilyen jellegtelen autót is megformáznak 1:18-ban.![]()
Félre ne értsetek, nem a modellt cikizem. Csak emlékszem, amikor '88-89-ben felszabadították a nyugati autóbehozatalt, nem kevés ilyen járgány került be az országba. Persze volt ami Passat néven. Akkor kb. 6-7 éves konstrukció volt és hihetetlenül "doboz"...
Na szóval, VW-k nem szívdobogtatóak, de állítólag jók. Persze tudok olyanokról, akik ilyen-olyan okokból nem kedvelik.
voltak különböző gondjaim VW-ekkel, de ez a Golf, ami most van, becsülettel teszi a dolgát. én nagyon vigyáztam rá az első egy évében, aztán utána mindenki más használja a családban, amióta nekem megvan a Honda. azóta 90ezer km ment bele, de ha elviszem lemosatni, meg kipucolni belül, akkor gyakorlatilag nem mondod meg, hogy két hónapos, vagy 4 éves-e. Van a családban franszhia, meg olasz gép is, azoknak ugyanilyen bánásmód, ugyanennyi futás mellett (bocs, a franciára apósom még vigyáz is nagyon) lóg a belük.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Nálunk fordított a helyzet. Bírta a CX, bírta a 405, Thalia, bírja a C5, de bírta még a 206,307,207 és most a 308. Viszont nem bírta az Astra, a Golf II & III, A6 2,5 TDI '99, Bora, Passat. Százszor annyi bajuk van, mint nekünk eddig bármivel.Labdacs írta:ha most kéne új autót vennem, és lenne rá pénzem, valószínűleg Golf VI lenne az, egy jó kis TSI motorral, ha nagyon vastag lennék, DSG váltóval.Missa írta:Hát nem lehet őket vádolni ezzel. Őszintén egy mai VW sem dobogtatja meg a szívem. Nincs olyan típusuk amire csettinteni tudnék. Talán-talán a csótány szerű Passat CC. De az is csak a Merci CLS vonulat után érzése. De már látom a a BMW és az Audi is csinál valami hasonlót.Labdacs írta:nna igen, a VW-t nem lehet azzal vádolni, hogy túlzottan izgalmas formai megoldásokat alkalmazott volna. viszont cserében van olyan belőlük, ami még ma is gurul.Missa írta:Na most magamra zúdítom a "népharagot".Labdacs írta:.![]()
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Minket az Insignia-ról beszélt le egyszer egy kedves értékesítő, elég furán néztünk ráLabdacs írta:egyébként meg sosem vettem/vettünk autót eddig még a szívemre hallgatva.Missa írta:Hát nem lehet őket vádolni ezzel. Őszintén egy mai VW sem dobogtatja meg a szívem. Nincs olyan típusuk amire csettinteni tudnék. Talán-talán a csótány szerű Passat CC. De az is csak a Merci CLS vonulat után érzése. De már látoma a BMW és az Audi is csinál valami hasonlót.Labdacs írta:nna igen, a VW-t nem lehet azzal vádolni, hogy túlzottan izgalmas formai megoldásokat alkalmazott volna. viszont cserében van olyan belőlük, ami még ma is gurul.Missa írta:Na most magamra zúdítom a "népharagot".Labdacs írta:.![]()
egyszer majdnem, de a 147-es Alfáról az értékesítő beszélte le a feleségem, átküldte a VW szalonba, amikor kiderült, hogy 6 évig akarná használni évi 40ezer km-t.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nekem eddig csak olasz (FIAT) és francia (Peu-Citr) autóim voltak. Ha most pénzem lenne jobban szét néznék a japánok közt. Csodákat hallani a Toyota-król, Mazda-król.Labdacs írta:ha most kéne új autót vennem, és lenne rá pénzem, valószínűleg Golf VI lenne az, egy jó kis TSI motorral, ha nagyon vastag lennék, DSG váltóval.Missa írta:Hát nem lehet őket vádolni ezzel. Őszintén egy mai VW sem dobogtatja meg a szívem. Nincs olyan típusuk amire csettinteni tudnék. Talán-talán a csótány szerű Passat CC. De az is csak a Merci CLS vonulat után érzése. De már látom a a BMW és az Audi is csinál valami hasonlót.Labdacs írta:nna igen, a VW-t nem lehet azzal vádolni, hogy túlzottan izgalmas formai megoldásokat alkalmazott volna. viszont cserében van olyan belőlük, ami még ma is gurul.Missa írta:Na most magamra zúdítom a "népharagot".Labdacs írta:.![]()
A forma tervük nekem annyira nem szívdobogtatóak, de amit a minőségükről hallani, inkább meggyőző. Majd ha sok pénzem lesz (soha), akkor úgyis lesz élmény-autózni egy veterán Ferrari!