Nnna, ez jó hír.schumimodells írta:Ma végre megvettem álmaim telefonját, a Galaxy Note-ot. Olyan boldog vagyok, hogy csak na.![]()
![]()
mi volt előtte?

Nnna, ez jó hír.schumimodells írta:Ma végre megvettem álmaim telefonját, a Galaxy Note-ot. Olyan boldog vagyok, hogy csak na.![]()
![]()

Nekünk a hűtő is az és szar, sokat látta már szerelő... Nekünk a Valeo ablaktörlő 3 évig bírták, na aztán ki tudja, hogy előtte meddig volt fent, de velünk három évet elment, télen és nyáron is.gabec írta:Ez a Bosch dolog is érdekes. Mert pl nekem Bosch ablaktörlők vannak fent,fél éve vannak fent és gyönyörű szépen törölnek. Előtte pedig Valeo lapátok voltak,amik fél évig se bírták. Márpedig a Valeo tudomásom szerint francia. De ugyanakkor tudok olyan Bosch hűtőszekrény ami egy szar volt már új korában is. :D

Igen,elég vad,de én biztos,hogy nem fogom eldugni azt a gyönyörű belsőt sötétítő fólia mögé.

Ez a Caravan nagyon jól néz ki, azzal a sötétitett ablakokkal.

Igen ez már facelift,még meg van,de már nem nagyon akarom használni.Labdacs írta:látom, ez már a fészliftes. a régit eladtad már?gabec írta:Ma voltam megnézni az új autómat.Már csak össze kell rakni és forgalomba helyezni. Egyébként 320 ezer regisztrációs adó nélkül,kompletten meg 600 körül megúszom.
metálkék kombi,Elegance felszereltség,belül barna-bézs,plüss belső,4 el. ablak,fűthető ülések,fedélzeti sz.gép,gyári xenon fényszóró,tempomat. Ja és 2.2 16V automata.
[ Kép ]
[ Kép ]
[ Kép ]

A régi az megy a kukába :D Van rá egy jelentkező,pár nap múlva jön megnézni és remélem meg is veszi.schumimodells írta:Gratula hozzá. A régivel mi lesz?gabec írta:Ma voltam megnézni az új autómat.Már csak össze kell rakni és forgalomba helyezni. Egyébként 320 ezer regisztrációs adó nélkül,kompletten meg 600 körül megúszom.
metálkék kombi,Elegance felszereltség,belül barna-bézs,plüss belső,4 el. ablak,fűthető ülések,fedélzeti sz.gép,gyári xenon fényszóró,tempomat. Ja és 2.2 16V automata.
[ Kép ]
[ Kép ]
[ Kép ]
Látom kombira váltottál, ja bocs, karavánra.

látom, ez már a fészliftes. a régit eladtad már?gabec írta:Ma voltam megnézni az új autómat.Már csak össze kell rakni és forgalomba helyezni. Egyébként 320 ezer regisztrációs adó nélkül,kompletten meg 600 körül megúszom.
[ Kép ]
[ Kép ]
[ Kép ]

Gratula hozzá. A régivel mi lesz?gabec írta:Ma voltam megnézni az új autómat.Már csak össze kell rakni és forgalomba helyezni. Egyébként 320 ezer regisztrációs adó nélkül,kompletten meg 600 körül megúszom.
[ Kép ]
[ Kép ]
[ Kép ]

Merész vagy, de gratulálok hozza!gabec írta:Ma voltam megnézni az új autómat.Már csak össze kell rakni és forgalomba helyezni. Egyébként 320 ezer regisztrációs adó nélkül,kompletten meg 600 körül megúszom.
[ Kép ]
[ Kép ]
[ Kép ]

van kisvasút!french-car-fan írta:Nem olyan rég értem haza, az osztálykirándulásról. Pénteken reggel indultam Kemencére és egy estét ott töltöttünk. Kocsival olyan 1,5 óra, szép hely, de végülis nincs ott semmi.