Matek volt már?FrozenSilverM5 írta:Angol érettségi, Bömbi külső-belső, random beszélgetés Viktorral és Patrikkal
Ki mit csinált, merre járt?
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Ki mit csinált, merre járt?
- gabec
- Moderátor

- Kapcsolat:
Leadtam a talicskát a légkondisnál,mert két tömítőgyűrűt ki kellett cserélni,eresztette a gázt. De most már jó,már vacogok az autóban,olyan hideget csinál :D

- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
De jó voltFrozenSilverM5 írta:Angol érettségi, Bömbi külső-belső, random beszélgetés Viktorral és Patrikkal
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Angol érettségi, Bömbi külső-belső, random beszélgetés Viktorral és Patrikkal 
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
évekig laktam a vele átellenes sarkon, ismerem milyen.french-car-fan írta:Hát atokhoz képest, amik a környékünkön vannak még a kulseje is szép...Labdacs írta:ellentétben a külsejével. a magyar építészet fekete könyvébe illik a fotója.french-car-fan írta:Viszont egész kulturált belülgabec írta:Voltam ma tüdőszűrésen az Uzsoki kórházban...basszus az egy qrva labirintus. Már majdnem lementem a patológiára is![]()
Kb fél óráig kerestem azt a nyüves ambulanciát...
Meg belul tényleg tiszta, nem ragadsz oda semmihez, meg elég jól felszerelt.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Hát atokhoz képest, amik a környékünkön vannak még a kulseje is szép...Labdacs írta:ellentétben a külsejével. a magyar építészet fekete könyvébe illik a fotója.french-car-fan írta:Viszont egész kulturált belülgabec írta:Voltam ma tüdőszűrésen az Uzsoki kórházban...basszus az egy qrva labirintus. Már majdnem lementem a patológiára is![]()
Meg belul tényleg tiszta, nem ragadsz oda semmihez, meg elég jól felszerelt.
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
"Már majdnem lementem a patológiára is..."gabec írta:Voltam ma tüdőszűrésen az Uzsoki kórházban...basszus az egy qrva labirintus. Már majdnem lementem a patológiára is![]()
Hmmm, örülj, hogy fel is jöttél! Saját lábon! Ha ott valami "hideg-sebész" kezébe kerülsz... Na az az egész napodat elrontotta volna!
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ellentétben a külsejével. a magyar építészet fekete könyvébe illik a fotója.french-car-fan írta:Viszont egész kulturált belülgabec írta:Voltam ma tüdőszűrésen az Uzsoki kórházban...basszus az egy qrva labirintus. Már majdnem lementem a patológiára is![]()
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Viszont egész kulturált belülgabec írta:Voltam ma tüdőszűrésen az Uzsoki kórházban...basszus az egy qrva labirintus. Már majdnem lementem a patológiára is![]()
- gabec
- Moderátor

- Kapcsolat:
Voltam ma tüdőszűrésen az Uzsoki kórházban...basszus az egy qrva labirintus. Már majdnem lementem a patológiára is

- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
"válságvan"chilisos írta:Nem tudom miért, nekem tetszik. Még USA-ban se megy, ahol szeretik a nagy dögöket.FrozenSilverM5 írta:Az 530d GT klassz volt, régi jó ismerős, de szegényke csúnyán megbukott.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
De azt nem értem, hogy akkor az új 3-asból miért csinálnak ilyet? Na, mindegy. Ő dolguk, én csak szeretni fogomchilisos írta:Nem tudom miért, nekem tetszik. Még USA-ban se megy, ahol szeretik a nagy dögöket.FrozenSilverM5 írta:Az 530d GT klassz volt, régi jó ismerős, de szegényke csúnyán megbukott.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Nem tudom miért, nekem tetszik. Még USA-ban se megy, ahol szeretik a nagy dögöket.FrozenSilverM5 írta:Az 530d GT klassz volt, régi jó ismerős, de szegényke csúnyán megbukott.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
DS5 erős volt. Mondtam is, hogy nem kéne a többi Citroen. Legyen egy francia prémium márka és a C4-estől lefele ne legyen semmi, de ez kivitelezhetetlen. Az 530d GT klassz volt, régi jó ismerős, de szegényke csúnyán megbukott.chilisos írta:DS5 kezd tetszeni, de nálam az 5GT a nyerő innen.french-car-fan írta:Mit csináltam(tunk) ma?
Korán keltem, talán az izgatottságtól, hogy ma megyek szalon látogatásra, vagyis 5:40-kor már kukorékoltam az eredeti 7:20-as kelés helyett.
8:30-kor vettem fel Danit a házuk előtt az akkor már velem utazó Patrikkal.
Első utunk az André Citroen utca 1-be vezetett a Citroen M5 centerhez. Miközben suhantunk a Hungária körúton, remekül telt az idő, viccelődtünk, nevetgéltünk, egyszóval remek volt minden.
Szerencsére a nyitás időpontjában érkeztünk, alig volt pár lélek.
Próbálgattunk, értekeztünk, tesztezettünk.
Amikor végeztünk, még volt egy csomó időnk, így az irányt Fót fele, a Peugeot Gablinihez vettük.
Na itt tényleg mindenki talált magának való játékszert.
Bővebben majd Dani blogján és az enyémen olvashattok!
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
DS5 kezd tetszeni, de nálam az 5GT a nyerő innen.french-car-fan írta:Mit csináltam(tunk) ma?
Korán keltem, talán az izgatottságtól, hogy ma megyek szalon látogatásra, vagyis 5:40-kor már kukorékoltam az eredeti 7:20-as kelés helyett.
8:30-kor vettem fel Danit a házuk előtt az akkor már velem utazó Patrikkal.
Első utunk az André Citroen utca 1-be vezetett a Citroen M5 centerhez. Miközben suhantunk a Hungária körúton, remekül telt az idő, viccelődtünk, nevetgéltünk, egyszóval remek volt minden.
Szerencsére a nyitás időpontjában érkeztünk, alig volt pár lélek.
Próbálgattunk, értekeztünk, tesztezettünk.
Amikor végeztünk, még volt egy csomó időnk, így az irányt Fót fele, a Peugeot Gablinihez vettük.
Na itt tényleg mindenki talált magának való játékszert.
Bővebben majd Dani blogján és az enyémen olvashattok!
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
akkor nekem is, lehet kipróbáljuk!Missa írta:Megadom a receptjét és uccu-neki próbáld meg!FrozenSilverM5 írta:Vajon ez a mi sütőnkben is működne? Próbáljuk ki!Missa írta:Hmmm, én ma csokis kalácsot sütöttem: Nem saját recept, de a feleségem azt mondja nagyon jól tudom csinálni. Lehet benne valami, mert már nincs. Már mint a kalács nincs már! Pedig holnap reggelire ettem volna még.![]()
Aztán Anyák napoztam. Besöpörtem Anyámtól a szokásos: "-Jaj Fiam, miért hoztál csokit! Tudod, hogy diétázom! Miért vettél vágott virágot, tudod, hogy a cserepesnek jobban örülök!" megjegyzéseket.![]()
![]()
Nem nehéz! Még nők is meg tudják csinálni!
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Az tetszene, mi?!french-car-fan írta:Nagyon jó! Nálad lesz a börze taliMissa írta:Hmmm, én ma csokis kalácsot sütöttem: Nem saját recept, de a feleségem azt mondja nagyon jól tudom csinálni. Lehet benne valami, mert már nincs. Már mint a kalács nincs már! Pedig holnap reggelire ettem volna még.![]()
Aztán Anyák napoztam. Besöpörtem Anyámtól a szokásos: "-Jaj Fiam, miért hoztál csokit! Tudod, hogy diétázom! Miért vettél vágott virágot, tudod, hogy a cserepesnek jobban örülök!" megjegyzéseket.![]()
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Megadom a receptjét és uccu-neki próbáld meg!FrozenSilverM5 írta:Vajon ez a mi sütőnkben is működne? Próbáljuk ki!Missa írta:Hmmm, én ma csokis kalácsot sütöttem: Nem saját recept, de a feleségem azt mondja nagyon jól tudom csinálni. Lehet benne valami, mert már nincs. Már mint a kalács nincs már! Pedig holnap reggelire ettem volna még.![]()
Aztán Anyák napoztam. Besöpörtem Anyámtól a szokásos: "-Jaj Fiam, miért hoztál csokit! Tudod, hogy diétázom! Miért vettél vágott virágot, tudod, hogy a cserepesnek jobban örülök!" megjegyzéseket.
Nem nehéz! Még nők is meg tudják csinálni!
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
És finom is! Mindig kidurran a tészta a csoki krémtől. De vigasztal, hogy annak a háziasszonynak is, akitől tanultam és a kifolyt csokikrém is megsül-karamellizálódik és az is finom!Labdacs írta:jól néz ki a cucc nagyon.Missa írta:Hmmm, én ma csokis kalácsot sütöttem: Nem saját recept, de a feleségem azt mondja nagyon jól tudom csinálni. Lehet benne valami, mert már nincs. Már mint a kalács nincs már! Pedig holnap reggelire ettem volna még.![]()
Aztán Anyák napoztam. Besöpörtem Anyámtól a szokásos: "-Jaj Fiam, miért hoztál csokit! Tudod, hogy diétázom! Miért vettél vágott virágot, tudod, hogy a cserepesnek jobban örülök!" megjegyzéseket.
Csak ha ez így megy tovább, akkor én is úgy járok mint az a Buday nevű szakács. A napokban mesélte, hogy úgy meghízott, hogy egy sima zokni felhúzást is meg kell terveznie.