Pakkot kaptam
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Pakkot kaptam
Az enyém még nem jött megFrozenSilverM5 írta:Legyen ott a pakk!chilisos írta:Áàà én csak este érek haza, remélem ott lesz a pakk az ajtòban.FrozenSilverM5 írta:[ Kép ]Kíváncsi lennék a számozásra, az enyémek a #770 és a #772.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Ez a számozósdi OttOnál jó móka én is kíváncsi vagyok mindig rájukFrozenSilverM5 írta:Köszi! Én meg ki nem adnám a kezemből egyiket sem![]()
Legyen ott a pakk!chilisos írta:Áàà én csak este érek haza, remélem ott lesz a pakk az ajtòban.FrozenSilverM5 írta:[ Kép ]Kíváncsi lennék a számozásra, az enyémek a #770 és a #772.
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Köszi! Én meg ki nem adnám a kezemből egyiket sem
Legyen ott a pakk!chilisos írta:Áàà én csak este érek haza, remélem ott lesz a pakk az ajtòban.FrozenSilverM5 írta:[ Kép ]
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Áàà én csak este érek haza, remélem ott lesz a pakk az ajtòban.FrozenSilverM5 írta:[ Kép ]
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Most jól megnéztem őket. Nos, én sem. Azt választom majd, amelyiket jobb áron belehet szerezni. Vagy amelyiket egyáltalán be lehet szerezni. Nem nagyon látni mostanság ilyet a "piacon".Labdacs írta:a Senna tényleg szép, de a fekete Coca-Cola sem rossz, én nehezen tudnék dönteni a kettő közül.Missa írta: Köszi. Igen, tervezek mellé Scuderia-t és Challenge-t is. Valamelyiket. Mondjuk leginkább a #28-as, Bruno Senna-sat. Az olyan csiricsáré-csilivilli színes!![]()
De őszintén, a kívánság listám hátsó harmadában vannak. Előtte inkább olyan klasszikusok mint 250 TR, 250 California, a 330 P3-P4 (a'la GMP), a 308-328 vonulat (GTB-GTS-QV), természetesen a 365 GT Daytona-k, vagy a 365 GT4-512 BB is megelőzi! Sőt még a kis rusnyaság Mondial 8 is előbb kellene!
Ja, el is felejtettem. Az 599 GTB-GTO-XX is előbb kellene!
De őszintén a fentebb felsoroltakon kívül, még egy Spider is előbb kellene. De a végén jöhet a Challenge is. Persze isten igazából F430 Berlinetta-Spider viszonylatban a csúcsok csúcsa, az "internesönelnámbervan" azért mégis csak valami BBR variáns lenne.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
a Senna tényleg szép, de a fekete Coca-Cola sem rossz, én nehezen tudnék dönteni a kettő közül.Missa írta: Köszi. Igen, tervezek mellé Scuderia-t és Challenge-t is. Valamelyiket. Mondjuk leginkább a #28-as, Bruno Senna-sat. Az olyan csiricsáré-csilivilli színes!![]()
De őszintén, a kívánság listám hátsó harmadában vannak. Előtte inkább olyan klasszikusok mint 250 TR, 250 California, a 330 P3-P4 (a'la GMP), a 308-328 vonulat (GTB-GTS-QV), természetesen a 365 GT Daytona-k, vagy a 365 GT4-512 BB is megelőzi! Sőt még a kis rusnyaság Mondial 8 is előbb kellene!
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Köszi. Igen, tervezek mellé Scuderia-t és Challenge-t is. Valamelyiket. Mondjuk leginkább a #28-as, Bruno Senna-sat. Az olyan csiricsáré-csilivilli színes!Camaro96 írta:Missa írta:Köszi! Tetszik nekem is! Olyan mint egy hajón a vízvonal festés.FrozenSilverM5 írta:Gratulálok hozzá! Jóféle érdekes színösszeállítás!Missa írta:Ma megjött! Itt van! Állati fura ez a two-tone festés, de jó! Nagyon tetszik, hogy a belső tere is két tónusú. Na meg én annak idején neki álltam és a sima HW változatomon a teli rácsokat kicseréltem nagyon finom fém hálóra. Ennél ezt nem kell megtenni. Jó, az orr beömlőkön ki lehetne, de nem fogom. Viszont ennél a motortér "üvegház tető" környékén szépen kidolgozták a rácsokat. Én evvel nem babráltam a HW-n. Nem is gondoltam, hogy ilyen Stendhal-féle, vörös és fekete színkombinációt a valóságban is készítettek. Én azt hittem az Elite RARE "agymenése".![]()
És nem!![]()
Akkor pont neked való, gratula hozzá!Scuderiát is tervezel mellé?
Nekem abból majd egyszer egy kék kéne...
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Missa írta:Köszi! Tetszik nekem is! Olyan mint egy hajón a vízvonal festés.FrozenSilverM5 írta:Gratulálok hozzá! Jóféle érdekes színösszeállítás!Missa írta:Ma megjött! Itt van! Állati fura ez a two-tone festés, de jó! Nagyon tetszik, hogy a belső tere is két tónusú. Na meg én annak idején neki álltam és a sima HW változatomon a teli rácsokat kicseréltem nagyon finom fém hálóra. Ennél ezt nem kell megtenni. Jó, az orr beömlőkön ki lehetne, de nem fogom. Viszont ennél a motortér "üvegház tető" környékén szépen kidolgozták a rácsokat. Én evvel nem babráltam a HW-n. Nem is gondoltam, hogy ilyen Stendhal-féle, vörös és fekete színkombinációt a valóságban is készítettek. Én azt hittem az Elite RARE "agymenése".![]()
És nem!![]()
Akkor pont neked való, gratula hozzá!
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Köszi! Tetszik nekem is! Olyan mint egy hajón a vízvonal festés.FrozenSilverM5 írta:Gratulálok hozzá! Jóféle érdekes színösszeállítás!Missa írta:Ma megjött! Itt van! Állati fura ez a two-tone festés, de jó! Nagyon tetszik, hogy a belső tere is két tónusú. Na meg én annak idején neki álltam és a sima HW változatomon a teli rácsokat kicseréltem nagyon finom fém hálóra. Ennél ezt nem kell megtenni. Jó, az orr beömlőkön ki lehetne, de nem fogom. Viszont ennél a motortér "üvegház tető" környékén szépen kidolgozták a rácsokat. Én evvel nem babráltam a HW-n. Nem is gondoltam, hogy ilyen Stendhal-féle, vörös és fekete színkombinációt a valóságban is készítettek. Én azt hittem az Elite RARE "agymenése".![]()
És nem!![]()
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Gratulálok hozzá! Jóféle érdekes színösszeállítás!Missa írta:Ma megjött! Itt van! Állati fura ez a two-tone festés, de jó! Nagyon tetszik, hogy a belső tere is két tónusú. Na meg én annak idején neki álltam és a sima HW változatomon a teli rácsokat kicseréltem nagyon finom fém hálóra. Ennél ezt nem kell megtenni. Jó, az orr beömlőkön ki lehetne, de nem fogom. Viszont ennél a motortér "üvegház tető" környékén szépen kidolgozták a rácsokat. Én evvel nem babráltam a HW-n. Nem is gondoltam, hogy ilyen Stendhal-féle, vörös és fekete színkombinációt a valóságban is készítettek. Én azt hittem az Elite RARE "agymenése".![]()
És nem!
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Aha, ez eszembe sem jutott!Labdacs írta:ez biztos a nyári felni.Missa írta:Mondjuk azért a felni küllöit még feketére pingálhatták volna.Labdacs írta:ne, ezek a rare gépek léteznek a valóságban is, a sárga tetős Enzo is. egyedül a szürke Zagato van elszúrva, mert ugyan az a színvariáció létezik, de más kasztnival.Missa írta:Ma megjött! Itt van! Állati fura ez a two-tone festés, de jó! Nagyon tetszik, hogy a belső tere is két tónusú. Na meg én annak idején neki álltam és a sima HW változatomon a teli rácsokat kicseréltem nagyon finom fém hálóra. Ennél ezt nem kell megtenni. Jó, az orr beömlőkön ki lehetne, de nem fogom. Viszont ennél a motortér "üvegház tető" környékén szépen kidolgozták a rácsokat. Én evvel nem babráltam a HW-n. Nem is gondoltam, hogy ilyen Stendhal-féle, vörös és fekete színkombinációt a valóságban is készítettek. Én azt hittem az Elite RARE "agymenése".![]()
És nem!Ha már homár...
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ez biztos a nyári felni.Missa írta:Mondjuk azért a felni küllöit még feketére pingálhatták volna.Labdacs írta:ne, ezek a rare gépek léteznek a valóságban is, a sárga tetős Enzo is. egyedül a szürke Zagato van elszúrva, mert ugyan az a színvariáció létezik, de más kasztnival.Missa írta:Ma megjött! Itt van! Állati fura ez a two-tone festés, de jó! Nagyon tetszik, hogy a belső tere is két tónusú. Na meg én annak idején neki álltam és a sima HW változatomon a teli rácsokat kicseréltem nagyon finom fém hálóra. Ennél ezt nem kell megtenni. Jó, az orr beömlőkön ki lehetne, de nem fogom. Viszont ennél a motortér "üvegház tető" környékén szépen kidolgozták a rácsokat. Én evvel nem babráltam a HW-n. Nem is gondoltam, hogy ilyen Stendhal-féle, vörös és fekete színkombinációt a valóságban is készítettek. Én azt hittem az Elite RARE "agymenése".![]()
És nem!Ha már homár...
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Mondjuk azért a felni küllöit még feketére pingálhatták volna.Labdacs írta:ne, ezek a rare gépek léteznek a valóságban is, a sárga tetős Enzo is. egyedül a szürke Zagato van elszúrva, mert ugyan az a színvariáció létezik, de más kasztnival.Missa írta:Ma megjött! Itt van! Állati fura ez a two-tone festés, de jó! Nagyon tetszik, hogy a belső tere is két tónusú. Na meg én annak idején neki álltam és a sima HW változatomon a teli rácsokat kicseréltem nagyon finom fém hálóra. Ennél ezt nem kell megtenni. Jó, az orr beömlőkön ki lehetne, de nem fogom. Viszont ennél a motortér "üvegház tető" környékén szépen kidolgozták a rácsokat. Én evvel nem babráltam a HW-n. Nem is gondoltam, hogy ilyen Stendhal-féle, vörös és fekete színkombinációt a valóságban is készítettek. Én azt hittem az Elite RARE "agymenése".![]()
És nem!
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ne, ezek a rare gépek léteznek a valóságban is, a sárga tetős Enzo is. egyedül a szürke Zagato van elszúrva, mert ugyan az a színvariáció létezik, de más kasztnival.Missa írta:Ma megjött! Itt van! Állati fura ez a two-tone festés, de jó! Nagyon tetszik, hogy a belső tere is két tónusú. Na meg én annak idején neki álltam és a sima HW változatomon a teli rácsokat kicseréltem nagyon finom fém hálóra. Ennél ezt nem kell megtenni. Jó, az orr beömlőkön ki lehetne, de nem fogom. Viszont ennél a motortér "üvegház tető" környékén szépen kidolgozták a rácsokat. Én evvel nem babráltam a HW-n. Nem is gondoltam, hogy ilyen Stendhal-féle, vörös és fekete színkombinációt a valóságban is készítettek. Én azt hittem az Elite RARE "agymenése".![]()
És nem!
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ma megjött! Itt van! Állati fura ez a two-tone festés, de jó! Nagyon tetszik, hogy a belső tere is két tónusú. Na meg én annak idején neki álltam és a sima HW változatomon a teli rácsokat kicseréltem nagyon finom fém hálóra. Ennél ezt nem kell megtenni. Jó, az orr beömlőkön ki lehetne, de nem fogom. Viszont ennél a motortér "üvegház tető" környékén szépen kidolgozták a rácsokat. Én evvel nem babráltam a HW-n.
Nem is gondoltam, hogy ilyen Stendhal-féle, vörös és fekete színkombinációt a valóságban is készítettek. Én azt hittem az Elite RARE "agymenése".
És nem!
És nem!