Milyen modell kerül be a gyűjteményedbe a közeljövőben?
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Re: Milyen modell kerül be a gyűjteményedbe a közeljövőben?
Igaz, nem sokban különbözik a Solido változatoktól, de egyel több az antenna és más a hátsó lámpa, így van indok, hogy kell 
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
french-car-fan írta:Hamarosan:
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Hamarosan:
- Csatolmányok
-
- 181551.jpg (57.73 KiB) Megtekintve 5997 alkalommal
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
köszi előre is.Missa írta:Labdacs írta:...a keréktől is félek, a letört peremet kéne valahogy újjáépíteni.Missa írta:
Most nem ígérek semmit, munkahelyemen megint változásoknak nézek elé. Nem tudom az időmmel hogy gazdálkodnak majd a főnökeim. De összehozunk egyszer egy találkozót, elhozod a modellt és a kerekét, megnézem és ki tudja, hátha eszembe jut valami "okosság".Addig is ha gondolod, csinálj 1-2 közelit a kerékagyról, ahonnan letört.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ja, még egy ötlet. festék karcra esetleg megpróbálni azt az autó fényezős polírpasztát, ami szinezőt is tartalmaz? Esetleg? Bár kicsit messzebb laksz-dolgozol tőlük, de a Fehérvári uti Homasitában vannak ilyen csodaszerek. Tudtommal létezik valami javító stift is, amit után a össze lehet polírozni az eredeti fényezéssel. Csak ötletelek, hátha nem kell újra fényezni...Labdacs írta:tegnap próbáltam polírozni, a nem túl mély hibák szépen el is tűntek, de a tetőn van két olyan karc, amit mintha Gilette-pengével vágtak volna. nagyon vékony és nagyon mély mindkettő, az esélytelen.Missa írta: Minden esetre kár a modellért. De ha nincs kompromisszum, akkor szerintem "előre kell szaladni", hogy jól jöjjön ki az ember belőle.
A mechanikus sérülések zöme, amit írtál, javítható. A festés az a sarkalatos kérdés. Tudom, nem vagy híve az umbaunak, de ha már egy ilyen helyzet állt elő, legyen az embernek egy olyan modellje, ami legalább saját magának érték és jól néz ki.
a keréktől is félek, a letört peremet kéne valahogy újjáépíteni.
most nincs rá pénzem, hogy nekiálljak tervezni, hogy mi legyen belőle, egyelőre (ha nem sikerül megegyeznem tényleg a sráccal) bevágom valamelyik sarokba, hogy ne is lássam. pedig még így sérülten is gyönyörű...
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
[quote="Labdacs"]...a keréktől is félek, a letört peremet kéne valahogy újjáépíteni. [quote="Missa"]
Most nem ígérek semmit, munkahelyemen megint változásoknak nézek elé. Nem tudom az időmmel hogy gazdálkodnak majd a főnökeim. De összehozunk egyszer egy találkozót, elhozod a modellt és a kerekét, megnézem és ki tudja, hátha eszembe jut valami "okosság".
Addig is ha gondolod, csinálj 1-2 közelit a kerékagyról, ahonnan letört.
Most nem ígérek semmit, munkahelyemen megint változásoknak nézek elé. Nem tudom az időmmel hogy gazdálkodnak majd a főnökeim. De összehozunk egyszer egy találkozót, elhozod a modellt és a kerekét, megnézem és ki tudja, hátha eszembe jut valami "okosság".
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
tegnap próbáltam polírozni, a nem túl mély hibák szépen el is tűntek, de a tetőn van két olyan karc, amit mintha Gilette-pengével vágtak volna. nagyon vékony és nagyon mély mindkettő, az esélytelen.Missa írta: Minden esetre kár a modellért. De ha nincs kompromisszum, akkor szerintem "előre kell szaladni", hogy jól jöjjön ki az ember belőle.
A mechanikus sérülések zöme, amit írtál, javítható. A festés az a sarkalatos kérdés. Tudom, nem vagy híve az umbaunak, de ha már egy ilyen helyzet állt elő, legyen az embernek egy olyan modellje, ami legalább saját magának érték és jól néz ki.
a keréktől is félek, a letört peremet kéne valahogy újjáépíteni.
most nincs rá pénzem, hogy nekiálljak tervezni, hogy mi legyen belőle, egyelőre (ha nem sikerül megegyeznem tényleg a sráccal) bevágom valamelyik sarokba, hogy ne is lássam. pedig még így sérülten is gyönyörű...
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Minden esetre kár a modellért. De ha nincs kompromisszum, akkor szerintem "előre kell szaladni", hogy jól jöjjön ki az ember belőle.Labdacs írta:nézd, nyilván nem mennék bele egy ilyen "kiírom mindenhova, hogy mennyire átvertél" kampányba, az nem az én stílusom. de ha bárki kérdezné róla, hogy érdemes-e vele bizniszelni, tőle modellt venni nyilván nem rejteném véka alá a tapasztalataimat. a pozitívakat sem, meg ezt sem.Missa írta:nem-nem, azért is írtam, ne írd le a nevét!Labdacs írta:igen, de annak a reményében, hogy esetleg meg tudok vele egyezni mégis, még nem írnám le a nevét.Missa írta:Gyűjtői körökben ismert? Csak, hogy tudjuk hányadán állunk vele, esetleg. Természetesen ne írd ide a nevét.Labdacs írta:a ló nemes szervével tudom jellemezni a kompromisszumra való hajlandóságát. ma jött meg a válasza.Missa írta: A feladó legalább kompromisszum képes?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nézd, nyilván nem mennék bele egy ilyen "kiírom mindenhova, hogy mennyire átvertél" kampányba, az nem az én stílusom. de ha bárki kérdezné róla, hogy érdemes-e vele bizniszelni, tőle modellt venni nyilván nem rejteném véka alá a tapasztalataimat. a pozitívakat sem, meg ezt sem.Missa írta:nem-nem, azért is írtam, ne írd le a nevét!Labdacs írta:igen, de annak a reményében, hogy esetleg meg tudok vele egyezni mégis, még nem írnám le a nevét.Missa írta:Gyűjtői körökben ismert? Csak, hogy tudjuk hányadán állunk vele, esetleg. Természetesen ne írd ide a nevét.Labdacs írta:a ló nemes szervével tudom jellemezni a kompromisszumra való hajlandóságát. ma jött meg a válasza.Missa írta: A feladó legalább kompromisszum képes?
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
nem-nem, azért is írtam, ne írd le a nevét!Labdacs írta:igen, de annak a reményében, hogy esetleg meg tudok vele egyezni mégis, még nem írnám le a nevét.Missa írta:Gyűjtői körökben ismert? Csak, hogy tudjuk hányadán állunk vele, esetleg. Természetesen ne írd ide a nevét.Labdacs írta:a ló nemes szervével tudom jellemezni a kompromisszumra való hajlandóságát. ma jött meg a válasza.Missa írta: A feladó legalább kompromisszum képes?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
igen, de annak a reményében, hogy esetleg meg tudok vele egyezni mégis, még nem írnám le a nevét.Missa írta:Gyűjtői körökben ismert? Csak, hogy tudjuk hányadán állunk vele, esetleg. Természetesen ne írd ide a nevét.Labdacs írta:a ló nemes szervével tudom jellemezni a kompromisszumra való hajlandóságát. ma jött meg a válasza.Missa írta: A feladó legalább kompromisszum képes?
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Gyűjtői körökben ismert? Csak, hogy tudjuk hányadán állunk vele, esetleg. Természetesen ne írd ide a nevét.Labdacs írta:a ló nemes szervével tudom jellemezni a kompromisszumra való hajlandóságát. ma jött meg a válasza.Missa írta: A feladó legalább kompromisszum képes?
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Persze, mindenképp.Labdacs írta:még azért próbálok futni pár kört.schumimodells írta:Akkor rajtad marad?Labdacs írta:a ló nemes szervével tudom jellemezni a kompromisszumra való hajlandóságát. ma jött meg a válasza.Missa írta: A feladó legalább kompromisszum képes?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
még azért próbálok futni pár kört.schumimodells írta:Akkor rajtad marad?Labdacs írta:a ló nemes szervével tudom jellemezni a kompromisszumra való hajlandóságát. ma jött meg a válasza.Missa írta: A feladó legalább kompromisszum képes?
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Akkor rajtad marad?Labdacs írta:a ló nemes szervével tudom jellemezni a kompromisszumra való hajlandóságát. ma jött meg a válasza.Missa írta: A feladó legalább kompromisszum képes?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
a ló nemes szervével tudom jellemezni a kompromisszumra való hajlandóságát. ma jött meg a válasza.Missa írta: A feladó legalább kompromisszum képes?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
éves szinten százas nagyságrendben adok fel csomagot, a feleségem meg csomagküldő céget vezet évek óta, szóval nekem ez nem újdonság, de a képek alapján úgy látszik, hogy van akinek az...Missa írta:Én tegnap előtt adtam fel az Elite - Ferrari 250 LM #7-est. Visszacsavarozva az alaplapra, olyan csomagoló anyagból, ami olyan buborékos (amit imád mindenki durrogtatni, a feleségem is és ezzel az őrületbe kerget), vagdaltam ki 3 cm széles szalagokat és körbe ölelve a nyiló-mozgó alkatrészeket leragasztottam. A dobozt kicsit kitömtem még nylon zacskóval, amiben a Tesco-zsemlét vesszük. Bele a karton dobozba, ezt is körbe bagyuláltam és a tetejére bevágtam erősítésnek egy karton lapot. Még így is rinyáltam, hogy baja lesz. Ma üzentek, hogy épségben megérkezett. Hát sajnos, tudom ez nem vígasztal, de a csomagolást is tanulni kell.Labdacs írta:de itt annyi kellett volna, hogy becsavarja egy rongyba, és gond nélkül megjön, nem bucskázza végig a fél országot ide-oda verődve.Missa írta:Megértem a szomorúságodat. hasonló cipőben jártam én is nem régiben.![]()
Kár érte!![]()
A feladó legalább kompromisszum képes?