Hmmm, mit csináltam ma? Beléptem a "peches modellgyűjtők" sorába. Ugye van aki Exoto-t rendel és fityiszt kap, nem modellt, vagy akinek über-frankón becsomagolják a modelljét és miszlikben kapja meg. Na ma én "szívtam"...

Dolgozós szombatra szabit vettem ki, feleségem rábeszélt egy West-End látogatásra. Neki is vágtunk, metróval. Állati ritkán utazom tömegközlekedéssel, az asszony mondta vegyünk szakaszjegyet. OK, meg volt. Csak frankón elszámoltam a megállókat... A Gyöngyösi úttól nem 3, hanem 4 megálló a Nyugati. Csekély 8000 Ft-ra vágtak le az ellenőrök. A rohadt életbe, az egy fél Elite! Már amelyik! A fene ebbe tetü metróba. Igazán az bosszantot, hogy elismertem a hülyeségem és rögtön hajlandóságot mutatam a büntetés kifizetésére, ennek ellenére bunkóskodott az ellenőr.
Na mindegy, haza jöttem és a DoQ tv-re kapcsoltam véletlenül. Itt valami film ment a Formula1 hőseiről. Tök jó volt nézni hallgatni. Utoljára akkor figyeltem az F1 történéseit, amikor még Schumi volt a menő. Ebben a filmben a '70-es évekbeli pilótákról-autókról-csapatokról volt szó. Olyan jót nosztalgiáztam ilyen nevek hallatán, hogy James Hunt, Niki Lauda, Jackie Ickx, Jody Scheckter, Alan Jones, Fittipaldi, Andretti hallatán, Aztán ilyen autókról-csapatokról hallani mint Brabham, Alfa, Tyrell, Surtees, Wolf, Copersucar, persze a ma is létezők mellett! Fura volt látni, hogy a pilóták közt is nem egy középkorú volt és nem 17 év körüli kamaszok, mint manapság.
Valamit csillapított BKV-s dühömön.