Helyrepofozás lesz. Klassz kis gép, megérdemli!Labdacs írta:dioráma lesz belőle, vagy megpróbálod helyrepofozni?FrozenSilverM5 írta:Hazahoztam a Missa-tól zsákmányolt balesetes fekete 308-ast
Pakkot kaptam
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Pakkot kaptam
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
dioráma lesz belőle, vagy megpróbálod helyrepofozni?FrozenSilverM5 írta:Hazahoztam a Missa-tól zsákmányolt balesetes fekete 308-ast
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ezzel a szürke belsővel is nagyon klassz!
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Köszi! Ezek nem maradnak, de azért majd csinálok 1-2 képet róla.schumimodells írta:Ma mindenki pakkot kapott?chilisos írta:[ Kép ]![]()
Nagy gratula hozzájuk, az Opelre kiváncsi leszek.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Borzalmas a felnije például, kilóg a kipufogója, pedig nem kéne stb.schumimodells írta:Most miért akarod tönkretenni szegény modellt, mit ártott az neked?FrozenSilverM5 írta:Nekem az MCW-s kék tetszik a legjobban, csak annak rusnya a belseje, a feketének a motorja érdekes, de az nekem fekete belsővel lenne az igazi. Mivel umbau-ra vettem eredetileg, így az ár döntött nálam.schumimodells írta:Örülök, hogy annak idején megvettem a fekete V12-t, mert hamar elfogyott és ma már csak jókora felárral lehet beszerezni.FrozenSilverM5 írta:A vicces, hogy ez is elvileg fekete, pedig le se tagadhatná, hogy nem az.schumimodells írta:Érdekes, hogy pont a legutolsó darab jútott neked.FrozenSilverM5 írta:Köszi! Van rajta egy matrica 9999/9999 felirattal. Nem tudom, hogy ez lényeges-e.schumimodells írta:Grat hozzá, a lilát még nem sok helyen láthattuk.FrozenSilverM5 írta:[ Kép ]
A fekete, ami nekem van 2500-as sorozat.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Most miért akarod tönkretenni szegény modellt, mit ártott az neked?FrozenSilverM5 írta:Nekem az MCW-s kék tetszik a legjobban, csak annak rusnya a belseje, a feketének a motorja érdekes, de az nekem fekete belsővel lenne az igazi. Mivel umbau-ra vettem eredetileg, így az ár döntött nálam.schumimodells írta:Örülök, hogy annak idején megvettem a fekete V12-t, mert hamar elfogyott és ma már csak jókora felárral lehet beszerezni.FrozenSilverM5 írta:A vicces, hogy ez is elvileg fekete, pedig le se tagadhatná, hogy nem az.schumimodells írta:Érdekes, hogy pont a legutolsó darab jútott neked.FrozenSilverM5 írta:Köszi! Van rajta egy matrica 9999/9999 felirattal. Nem tudom, hogy ez lényeges-e.schumimodells írta:Grat hozzá, a lilát még nem sok helyen láthattuk.FrozenSilverM5 írta:[ Kép ]
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Nekem az MCW-s kék tetszik a legjobban, csak annak rusnya a belseje, a feketének a motorja érdekes, de az nekem fekete belsővel lenne az igazi. Mivel umbau-ra vettem eredetileg, így az ár döntött nálam.schumimodells írta:Örülök, hogy annak idején megvettem a fekete V12-t, mert hamar elfogyott és ma már csak jókora felárral lehet beszerezni.FrozenSilverM5 írta:A vicces, hogy ez is elvileg fekete, pedig le se tagadhatná, hogy nem az.schumimodells írta:Érdekes, hogy pont a legutolsó darab jútott neked.FrozenSilverM5 írta:Köszi! Van rajta egy matrica 9999/9999 felirattal. Nem tudom, hogy ez lényeges-e.schumimodells írta:Grat hozzá, a lilát még nem sok helyen láthattuk.FrozenSilverM5 írta:[ Kép ]
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Örülök, hogy annak idején megvettem a fekete V12-t, mert hamar elfogyott és ma már csak jókora felárral lehet beszerezni.FrozenSilverM5 írta:A vicces, hogy ez is elvileg fekete, pedig le se tagadhatná, hogy nem az.schumimodells írta:Érdekes, hogy pont a legutolsó darab jútott neked.FrozenSilverM5 írta:Köszi! Van rajta egy matrica 9999/9999 felirattal. Nem tudom, hogy ez lényeges-e.schumimodells írta:Grat hozzá, a lilát még nem sok helyen láthattuk.FrozenSilverM5 írta:[ Kép ]
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
A vicces, hogy ez is elvileg fekete, pedig le se tagadhatná, hogy nem az.schumimodells írta:Érdekes, hogy pont a legutolsó darab jútott neked.FrozenSilverM5 írta:Köszi! Van rajta egy matrica 9999/9999 felirattal. Nem tudom, hogy ez lényeges-e.schumimodells írta:Grat hozzá, a lilát még nem sok helyen láthattuk.FrozenSilverM5 írta:[ Kép ]
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Érdekes, hogy pont a legutolsó darab jútott neked.FrozenSilverM5 írta:Köszi! Van rajta egy matrica 9999/9999 felirattal. Nem tudom, hogy ez lényeges-e.schumimodells írta:Grat hozzá, a lilát még nem sok helyen láthattuk.FrozenSilverM5 írta:[ Kép ]
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Köszi! Van rajta egy matrica 9999/9999 felirattal. Nem tudom, hogy ez lényeges-e.schumimodells írta:Grat hozzá, a lilát még nem sok helyen láthattuk.FrozenSilverM5 írta:[ Kép ]
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Grat hozzá, a lilát még nem sok helyen láthattuk.FrozenSilverM5 írta:[ Kép ]
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat: