múlt pénteken hozzám is beköltözött egy ilyen.D.A.C.I. írta:Sziasztok!
Én ma ezt szereztem:
Első Ferrari modellem!
jó gép.

múlt pénteken hozzám is beköltözött egy ilyen.D.A.C.I. írta:Sziasztok!
Én ma ezt szereztem:
Első Ferrari modellem!

Camaro96 írta:na, látom megjött, hatalmas gratula hozzá!!!D.A.C.I. írta:Sziasztok!
Én ma ezt szereztem:
Első Ferrari modellem!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

na, látom megjött, hatalmas gratula hozzá!!!D.A.C.I. írta:Sziasztok!
Én ma ezt szereztem:
Első Ferrari modellem!

Szerencsére megúsztam(mondtam az eladónak mit írjon rá), remélem a jövőben is így lesz...

nekem a kék 1:1-ben kéne.

ja, tiszta jó, Enzoból is ennyi vót!

Hát ez...még szerencse, hogy visszaveszik.french-car-fan írta:Kicsit elhamarkodott kijelentés volt ez is hibás...french-car-fan írta:Na, itt a hibátlan CX-em, képek este!
Most a jobb első ajtón megvan folyva a lakk, meg a krómozás sem tökéletes (apukám ment elérte... De cserélik ezt isSzerencsére nem én vagyok az egyedüli, majdnem mind hibás ami jött)

Köszi!

Gratula.

Abban az igazichilisos írta:Köszi! Szerintem a kék marad.FrozenSilverM5 írta:
![]()
Király gépek!

Köszi! Szerintem a kék marad.FrozenSilverM5 írta:
![]()
Király gépek!

Nagyon elvagyok keseredve, annyira vártam már ezt az autót/modellt erre tessék, Pedig remek modell, meg most, hogy ennyire beindult a Norev és csinálja a jobbnál jobb modelleket, egy kicsit odafigyelhetne a minőségellenőrzésre... Mert hibák mindig előfordulnak, de ha ez ki is tudódik, akkor oda lesz minden...schumimodells írta:Ezzel nem nagyon vagy szerencsés.french-car-fan írta:Kicsit elhamarkodott kijelentés volt ez is hibás...french-car-fan írta:Na, itt a hibátlan CX-em, képek este!
Most a jobb első ajtón megvan folyva a lakk, meg a krómozás sem tökéletes (apukám ment elérte... De cserélik ezt isSzerencsére nem én vagyok az egyedüli, majdnem mind hibás ami jött)
Nekem is ez a második, eredetileg decemberben jött volna.
Reméljük, a harmadik már tényleg jó lesz, mivel három a magyar igazság.

Ezzel nem nagyon vagy szerencsés.french-car-fan írta:Kicsit elhamarkodott kijelentés volt ez is hibás...french-car-fan írta:Na, itt a hibátlan CX-em, képek este!

Kicsit elhamarkodott kijelentés volt ez is hibás...french-car-fan írta:Na, itt a hibátlan CX-em, képek este!

Köszi.Labdacs írta:jó a CX.schumimodells írta:Sziasztok.
Pakkot kaptam.
Köszi, nekem is.Missa írta:Gratulálok!schumimodells írta:Sziasztok.
Pakkot kaptam.![]()
Nagyon tetszik a CX!!!
Akkor jó, várjuk a képeket.french-car-fan írta:Na, itt a hibátlan CX-em, képek este!