az kéne még csak, hogy ennél is jobban száguldozzon...Missa írta: Nos, utána utána nézhetsz.Érdekel az ár. De a karácsonyi portéka árából saccolva, jelenleg kb. az 1/4-e van meg a végösszegnek. Hacsak az € nem kezd valami eszeveszett száguldásba...
Kyosho Ferrari 365 GTB/4 Competizione
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Kyosho Ferrari 365 GTB/4 Competizione
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nos, utána utána nézhetsz.Labdacs írta:még most sem?Missa írta:Csak nyugodtan! Annyira nem sürgős!Labdacs írta:hopp, adósod vagyok egy utánanézéssel, de ami késik, nem múlik.Missa írta:Na akkor Neked meg volt a "fehér Karácsony".Camaro96 írta:emlékszem, mennyit filóztam régen, melyiket vegyem majd meg, szép hullámvasút, egyszer a piros, egyszer a fehér felé hajlottam, de végül az utóbbinál kötöttem ki pár hónapja, és nem bántam meg! Sokkal jobban örülök ennek mint a pirosnak, jóllehet, nem vagyok rossofan...Missa írta:Nekem a sima, "nyers", vörös van:![]()
Gratulálok hozzá!
Na és persze a TR250-hez is!Már gyűjtöm én is a pénzt rá. Jó, nem konkrétan a feketére.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
még most sem?Missa írta:Csak nyugodtan! Annyira nem sürgős!Labdacs írta:hopp, adósod vagyok egy utánanézéssel, de ami késik, nem múlik.Missa írta:Na akkor Neked meg volt a "fehér Karácsony".Camaro96 írta:emlékszem, mennyit filóztam régen, melyiket vegyem majd meg, szép hullámvasút, egyszer a piros, egyszer a fehér felé hajlottam, de végül az utóbbinál kötöttem ki pár hónapja, és nem bántam meg! Sokkal jobban örülök ennek mint a pirosnak, jóllehet, nem vagyok rossofan...Missa írta:Nekem a sima, "nyers", vörös van:![]()
Gratulálok hozzá!
Na és persze a TR250-hez is!Már gyűjtöm én is a pénzt rá. Jó, nem konkrétan a feketére.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Csak nyugodtan! Annyira nem sürgős!Labdacs írta:hopp, adósod vagyok egy utánanézéssel, de ami késik, nem múlik.Missa írta:Na akkor Neked meg volt a "fehér Karácsony".Camaro96 írta:emlékszem, mennyit filóztam régen, melyiket vegyem majd meg, szép hullámvasút, egyszer a piros, egyszer a fehér felé hajlottam, de végül az utóbbinál kötöttem ki pár hónapja, és nem bántam meg! Sokkal jobban örülök ennek mint a pirosnak, jóllehet, nem vagyok rossofan...Missa írta:Nekem a sima, "nyers", vörös van:![]()
Gratulálok hozzá!
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Hamár hó nem volt...Missa írta:Na akkor Neked meg volt a "fehér Karácsony".Camaro96 írta:emlékszem, mennyit filóztam régen, melyiket vegyem majd meg, szép hullámvasút, egyszer a piros, egyszer a fehér felé hajlottam, de végül az utóbbinál kötöttem ki pár hónapja, és nem bántam meg! Sokkal jobban örülök ennek mint a pirosnak, jóllehet, nem vagyok rossofan...Missa írta:Nekem a sima, "nyers", vörös van:![]()
Gratulálok hozzá!
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
hopp, adósod vagyok egy utánanézéssel, de ami késik, nem múlik.Missa írta:Na akkor Neked meg volt a "fehér Karácsony".Camaro96 írta:emlékszem, mennyit filóztam régen, melyiket vegyem majd meg, szép hullámvasút, egyszer a piros, egyszer a fehér felé hajlottam, de végül az utóbbinál kötöttem ki pár hónapja, és nem bántam meg! Sokkal jobban örülök ennek mint a pirosnak, jóllehet, nem vagyok rossofan...Missa írta:Nekem a sima, "nyers", vörös van:![]()
Gratulálok hozzá!
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Na akkor Neked meg volt a "fehér Karácsony".Camaro96 írta:emlékszem, mennyit filóztam régen, melyiket vegyem majd meg, szép hullámvasút, egyszer a piros, egyszer a fehér felé hajlottam, de végül az utóbbinál kötöttem ki pár hónapja, és nem bántam meg! Sokkal jobban örülök ennek mint a pirosnak, jóllehet, nem vagyok rossofan...Missa írta:Nekem a sima, "nyers", vörös van:
Gratulálok hozzá!
Na és persze a TR250-hez is!
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
valamikor a blogon olvastam is róla, ha nem titok, mennyi volt az a nevetséges összeg?Labdacs írta:a legelső ilyen gépem egy Thomson féle volt. valahol a német ebayen rádobtam egy nevetséges összeget, és csodák csodájára senki nem licitált túl.
a #64-es Newman az egyszer nekem is kéne, csak akkor már sok lenne a 365-ösökből...
a #71-es se néz ki rosszul, annak aranyfelnije van a modellen, de a dobozán már nem...
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
emlékszem, mennyit filóztam régen, melyiket vegyem majd meg, szép hullámvasút, egyszer a piros, egyszer a fehér felé hajlottam, de végül az utóbbinál kötöttem ki pár hónapja, és nem bántam meg! Sokkal jobban örülök ennek mint a pirosnak, jóllehet, nem vagyok rossofan...Missa írta:Nekem a sima, "nyers", vörös van:
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Rejtés:
http://ferrari18.blog.hu/2009/05/06/kyo ... etizione_1
[/quote]Immáron tulajként elolvastam ismét a bemutatódat, és azt kell hogy mondjam, nekem bejön ez tolóablak, örülök, hogy megcsinálták, mégha a 250 GTO-n jobban is mutat...holnap meg, ha kicsit világosabb idő lesz, megcsinálom a fotóanyagot...
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nekem a sima, "nyers", vörös van:
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ami még hiányzik nekem, az a sima piros, és a #71. de ami késik, nem múlik.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
végül, de elsősorban az igazi klasszikus:

- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
a NART gépek is örök kedvencek nálam:

- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
de a sárga Louis Feraud sem rossz:

- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
az egyik legérdekesebb színvariáció:

- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
a legelső ilyen gépem egy Thomson féle volt. valahol a német ebayen rádobtam egy nevetséges összeget, és csodák csodájára senki nem licitált túl.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
szép gép. nekem is megvan. itt írtam róla egy rövidke kis bemutatót, valamikor a megjelenése környékén:
http://ferrari18.blog.hu/2009/05/06/kyo ... etizione_1

Akkor én megis kezdem:

- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Kyosho Ferrari 365 GTB/4 Competizione
Azt hittem Missa, vagy Labdacs, vagy akinek van ilyenje, már csinált, nagyon úgy rémlett...dehát nem volt, úgyhogy kellett egyet csinálni!
Jöhet mindenféle verzsön!

Jöhet mindenféle verzsön!